Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább lennék én is szajha. Mit tegyek az ügy érdekében?
Figyelt kérdés
Olvasgatom itt a kérdéseket és irigylem az összes ribit,meg csajszit akit nős férfiak halmoznak el illetve különböző hapsik dugnak meg naponta. Komolyan nekem már az is mindegy ha csak szexre használnak addig is törődik velem valaki. Felőlem verhetnek is... Sose lesz barátom? :( 21/L2016. okt. 5. 01:17
11/19 anonim válasza:
Öltözködik és viselkedj kihívóan, csak a külsőd érdekeljen, és kezdj ki minden nős (vagy legalább foglalt) pasival. Tádámm, kész is van.
Nem olyan bonyolult ringlónak lenni, hogy ehhez a neten kérj segítséget.
12/19 anonim válasza:
5-ös útra kimégy, egy nagy fehér BMV-vel jár a strici, vele beszélj.
13/19 anonim válasza:
Ne keseregj. Én ennyi idősen lépten-nyomon be tudtam pasizni, pedig csak egy átlagos lány vagyok, még csak nem is voltam kifejezetten vékony sem sosem. Mégis mindig voltak pasijaim. Szórakozóhelyeken is mindig akadt valaki, aki fel akart szedni. Független fiatal lányként bárhol lehet ismerkedni. Akár még kezdeményezhetsz is. Tiéd a világ.
14/19 anonim válasza:
Keress ,akkor nős pasikat ,akik otthon az asszonytól nem kapnak meg mindent,ne válogass. Sok ilyennel találkoztam fennt a netes társkeresőkön,hogy jaj nős/barátnőm van szegény beteg és nem akarom elhagyni csak megcsalni című kamuduma ott van esélyed. Sok sikert.
15/19 anonim válasza:
Irj privit és mindent megbeszélünk.
16/19 anonim válasza:
Ilyen gyökkettő mentalitással remélem nem is lesz értelmes barátod...
17/19 anonim válasza:
Hát ha törődés kell, írj rám. Tudnék segíteni, elég nagy gondjaid vannak. ://
De nyugodj meg minden rendben lesz!
Megtanítalak boldog életre, igény megsemmisítés nélkül.
18/19 anonim válasza:
Szedj össze pár barátnőt, vagy jó ismerőst aztán menjetek el valami népszerű zenés táncolóhelyre péntek vagy szombat éjszaka. Vegyél fel valami szexi ruhát, dobj fel egy sminket aztán iszogassatok, táncoljatok,érezzétek jól magatokat. Egy csomó pasi fog körülzsongani meglátod. A legegyszerűbb módja a pasizásnak. Tapasztalat.
19/19 Titusztitusz válasza:
A legjobb ötlet volt ez esetben kiírni ezt a kérdést erre a portálra...Mivel köztudomásu dolog az,hogy tele van ez a szekció magányos,nyomorult életű lúzer palikkal,akik csakis azért járnak ide fel,hogy szintén magányos,elkeseredett lányokra-nőkre "vadásszanak" itt...Szóval nagyon csodálkoznék azon,ha még jelen pillanatig sem kaptál volna egyetlen "ismerkedős" privit se...Nagyon,nagyon csodálkoznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!