Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Inkább lennék én is szajha....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább lennék én is szajha. Mit tegyek az ügy érdekében?

Figyelt kérdés
Olvasgatom itt a kérdéseket és irigylem az összes ribit,meg csajszit akit nős férfiak halmoznak el illetve különböző hapsik dugnak meg naponta. Komolyan nekem már az is mindegy ha csak szexre használnak addig is törődik velem valaki. Felőlem verhetnek is... Sose lesz barátom? :( 21/L
2016. okt. 5. 01:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2016. okt. 5. 01:20
 2/19 A kérdező kommentje:
Mit tegyek,hogy végre engem is megdugjon valaki? Illetve egy kapcsolatra vágyom,de már nincsenek nagy igényeim.
2016. okt. 5. 01:22
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Írj bármelyik hímnemű felhasználónak itt. Engem kivéve.
2016. okt. 5. 01:26
 4/19 Kenzo Tenma ***** válasza:
79%
Szólíts le pasikat az utcán. Egyébként meg így is rád fognak írni jópáran, hogy kiírtad a kérdést.
2016. okt. 5. 01:27
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Elég ronda és agyatlan lehetsz a kérdésed alapján, verhetnek is? Ezt te komolyan gondoltad? Javaslom a pszichológust mielőtt teljesen megzakkansz.
2016. okt. 5. 01:30
 6/19 A kérdező kommentje:
Nyilván nem jó kedvemben írtam ki így a kérdést. Te vagy az agyatlan,amiért látatlanba,ismeretlenül lerondázol/lehülyézel.
2016. okt. 5. 01:33
 7/19 anonim ***** válasza:
31%
és tényleg nem vagy ronda?
2016. okt. 5. 01:40
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Én vagyok az eszetlen oké :D, még annyi eszed nincs, hogy felfogd hogy mit írtál, mer ezmár orvosi eset, hogy veretni akarod magad, és k..r.va lenni csakhogy szeressenek... Egy vicc vagy.
2016. okt. 5. 01:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg járj el szórakozóhelyekre ha neked az se baj ha kihasználnak és térdelni kell a wc-be hogy szeretetet kapj, bár ettöl nem fogsz kapni, szerintem társkeresőre tedd fel magad és okosan szűrd ki az értelmesebb embereket, próbálkozz, ne add fel, több értelme van mint ennek.
2016. okt. 5. 01:53
 10/19 A kérdező kommentje:
Volt már párkapcsolatom,szexeltem is már annyira durván nem vagyok ronda,nálam sokkal csúnyább lányok mászkálnak kézenfogva pasikkal az utcán. Köszönöm ennek a válasznak már több értelme volt :)
2016. okt. 5. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!