Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek annak érdekében, hogy végre olyan fiúk is észrevegyenek, akik nekem is az "eseteim"? Sos
Figyelt kérdés
egy éve vagyok szingli, és volt már pár randim, mind full sikertelenség volt, 1 fiú jött volna be, de neki én nem.. a többi nekem nem tetszett. kérlek, mondjátok meg hol tudnék ismerkedni? azt látom, hogy a barátnőimnek olyan fiúk irnak illetve olyanokkal járnak akik nekem is tetszenek, viszont engem csak perverz bunkók találnak meg, vagy analfabéták, vagy drogosok vagy nagyon csúnyák. mit tegyek, hogy végre megtaláljam az igazit? nagyon nagyon elvagyok keseredve :( :( 21/L2016. okt. 4. 17:11
3/19 anonim válasza:
Jobban néznek ki a barátnőid nálad?
Ha te vagy az a kicsit csúnyácska, kicsit kövérke, de egész szimpatikus lány, amelyik a legtöbb lány baráti társaságban megtalálható, akkor már tudod a választ.
4/19 anonim válasza:
ha beállsz száz másik lány közé egy nagy tömegbe, akkor úgy gondolod valamivel kitűnsz közölük vagy olyan vagy (ha nem szürkébb) mint a legtöbb?
Mert a pasik a különleges csajokra figyelnek fel, a szürkéket még ha akarnák sem vennék észre.
5/19 anonim válasza:
Dettó én is, csak a másik oldal :)
27F
6/19 anonim válasza:
Ha fullos pasira vágysz, akkor neked is fullosnak kell lenned, felszínes ribizli...
7/19 anonim válasza:
Azért jellemző ez a kérdés. A nőknél annyira de annyira elsőszámú szempont a kinézet, hogy mást figyelembe sem vesznek.
8/19 anonim válasza:
Mert nyilván nem mindegy kivel mész ki az utcára.
9/19 anonim válasza:
Amíg csak a legjobb képű 1% jön be neked, addig nincs túl sok remény.
10/19 anonim válasza:
Itt az a baj, hogy a férfiak a lányok 60% azt mondja így durván sacolva, hogy szép! Mert ez így is van! DE a nők pffff a nők csak a férfiak 15% gondolja azt, hogy szép hát. És szerintetek azok a férfiak akik szépek nem élnek vissza a hatalmukkal. Úgy imádom mikor nők sírnak, hogy NINCS NORMÁLIS FÉRFI... de van normális csak azok az értékek amit ti normálisnak gondoltok AZ ALAP DOLOGNAK TEKINTITEK, nektek a normális a legyen jóképű, gazdag stb. Akkor meg ne legyen már itt rinya, hogy SOS MIT TEGYEK, HOGY A FELSŐ 15 % ÉSZREVEGYEN...... Lejjebb kéne adni igényeket, és jobban értékelni a belső tulajdonságokat és nem a belsőt. És a magabiztos az nem egyenlő a bunkósággal, ez sok nőnek problémát okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!