Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek annak érdekében, hogy végre olyan fiúk is észrevegyenek, akik nekem is az "eseteim"? Sos
WOW, egy igazi E-GYE-TE-MIS-TA is megosztotta velünk a bölcsességét. Illusztris társaság.
Egyébként aki mindig ezekkel a belső értékekkel meg hasonlókkal jön, az melyik bolygón él?
Ha csúnya fiú vagy, akkor a legtöbb nőnek nem fogsz tetszeni.
Ha csúnya lány vagy, akkor a legtöbb fiúnak nem fogsz tetszeni.
Ez ilyen egyszerű. Igen, a külső számít. Igen, az az első. Igen, teljesen mindegy, hogy milyen fantasztikus a személyiséged, ha nem vagy vonzó a másik számára.
Valami gáz van vagy az igényeiddel, vagy veled. Volt két komolyabb párkapcsolatom, plusz pár néhány hetes-hónapos flörtölgetésem úgy, hogy nem vagyok egy szépségkirálynő, ráadásul introvertált vagyok. A férfiak egyik sem volt az általad felvázolt kategóriákba tartozó. Teljesen normális, átlagos férfiak.
25/L
Lehet, hogy semmi probléma nincs veled, csak az, hogy önbizalomhiányod van, és el vagy keseredve... Gondolj csak bele. Mondjuk buliban vagytok a barátnőiddel, és kiszemelsz magadnak egy helyes pasit, biztos vagyok benne, hogy az az első gondolatod, hogy tutira valamelyik barátnőmhöz fog odamenni, és engem le se tojik... Már előre elkönyveled magadban a sikertelenségedet.
Ha pedig valóban a külsőddel van a probléma, azon könnyen lehet változtatni. Diéta, edzés, csinosabb ruhák, szép frizura, előnyös smink, stb.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!