Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők miért mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők miért mindig az Audis, BMW-s pasikat valasztjatok?!

Figyelt kérdés
Akárhányszor megyek szorakozohelyre állandóan azt látom hogy velem egykorú (20éves) srácok fennt emlitett kocsijukbol mindig valami jó csaj száll ki,persze legtöbbször apu hozzajuk vágta a kocsit,vagy esetleg behiteleztek ilyen 300-400ezres 20éves német autót ,és most ez a menő?

2016. okt. 4. 04:53
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

[#38 Az elég szomorú, ha a barátod autószerelő létére kineveti a világ egyik vezető mérnöki koncepcióira autót építő gyárát. Mondjuk nekem a világot előrevivő gondolatok mindig értékesek voltak, de nem gondolhatja mindenki így.]

Barátom, nem az SS nem tetszik az embernek, hanem az általánosító szemléleted.

2016. okt. 5. 15:19
 42/57 anonim ***** válasza:
Én nem állok szóba oylan sráccal, aki nem DeLoreannal jön 88 mph/h-val.
2016. okt. 6. 09:45
 43/57 anonim ***** válasza:

Ő úgy van vele, hogy az autó már maga egy mérnöki csoda. :) Azt az állítást nevette ki, hogy a BMW felsőbbrendű lenne bármi másnál. :D

2016. okt. 6. 09:51
 44/57 anonim ***** válasza:
0%
Mert minden pasi megcsal, ezeknek legalább van lóvéja, le lehet húzni. Legtöbb pasi nem is jó másra....
2016. okt. 8. 12:54
 45/57 anonim ***** válasza:
Szerintem a Tesla a menő.
2016. okt. 8. 14:40
 46/57 anonim ***** válasza:
Jaj bezzeg amikor normálisan állok egy pasihoz elküldenek a fenyőbe :D Kétszínőség 4ewer.....-.-" Minek legyek hát normális, ha úgyis csak bántanak? akkor már legyen hasznom is belőle, nem? Igaz bmw nekem nem autó, de egy jobb audit szívesen meghajtanék :P És pár faja cucc sem ártana, és pár játék a ps-emhez :D
2016. okt. 8. 15:36
 47/57 A kérdező kommentje:
Csak a PC game😁
2016. okt. 8. 21:04
 48/57 anonim ***** válasza:

15:36, ha a sportkocsis helyimenőcsávóknál próbálkozol, akik úgy váltogatják a nőiket, mint én az alsógatyámat, akkor ne csodálkozz. Akinek minden estére más nő jut, az szerinted NEM fogja kihasználni őket, hisz úgyis talál mindig újat? Most őszintén...

Nem bántani akarlak, félre ne értsd, de ha olyan pasasokkal ismerkedsz, akik a nőket eldobható szexuális segédeszköznek tekintik, akkor nincs ebben semmi meglepő. Találj egy olyat, aki egy fokkal értelmesebb ezeknél, megadja a nőnek a tiszteletet, és van jó humora, ha sokmillája nincs is. Mert hidd el, léteznek ilyenek.

Ja...és én is PC-n játszok, sohase volt konzolom. Ma elővettem a Simcity 2000-t, építgetek egy új városkát, most rinyálnak a lakosok repülőtérért meg stadionért...

2016. okt. 9. 00:39
 49/57 anonim ***** válasza:
Mindig a csendes, normálisnak tűnő pasiknak adtam esélyt, mégis átbsztak. Volt egy nagy szerelmem, csóró mint az állat, jött egy pénzes pasi de nem mentem el vele mert szerettem amazt. aki agyoncsalt a r!banc exével, csak ert annak nagy a melle :D Szóval......Inkább legyen pénze ha úgyis átver :D
2016. okt. 9. 12:26
 50/57 anonim válasza:

En soha nem neztem kinek milyen kocsija volt.

Bar a ferjemnek audia van :D igaz nem az apukaja vagta hozza a kocsijulcsot sem...

2016. okt. 9. 23:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!