Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a jó pasikat akarják a nők a társkereső
oldalakon?
Figyelt kérdés
Egy társkereső oldalon a nőknek csak magas sportos izmos helyes férfias sármos pasik kellenek.
Élőben azért nagyon sok pocakos alacsony csúnyább fiút ismerek aki összejött átlagos nővel. Illetve sok nőt ismerek a munkahelyen 85 en vagyunk és 63 fiatal lány dolgozik nálunk és bizony a legtöbbjének az a fontos hogy őszinte okos kedves jó férfi legyen és bizony ez meg is látszik mert a pasijuk vagy alacsony vagy vékony vagy pocakos stb.
2016. aug. 16. 07:40
1/8 anonim válasza:
Ja, a munkatársaid, nem a társkeri oldalakon, hanem a való életben élnek. A való élet meg nem az álmok kergetése.
2016. aug. 16. 07:43
2/8 anonim válasza:
Gondolkodj logikusan. A nők többsége (hangsúlyozom, a többsége, nem az összes!) azért megy fel társkeresőre, mert olyan magasak az elvárásaik a férfiakkal szemben - esetleg ők maguk is defektesek valamilyen szinten, ha már egyszer élőben képtelenek párt találni -, hogy felregisztrálnak és várják a csodát. A legtöbbjük jó nőknek képzeli magát, de kétlem, hogy akad köztük olyan, akikhez valóban vonzódnának az izmos, helyes pasik.
Az a 63 lány, aki nálatok dolgozik pedig nem hiszem, hogy társkeresőzik. Éppen azért, mert nekik nincs olyan magas szintű elvárásuk a férfiakkal szemben, mint a netes nőknek. :D
2016. aug. 16. 07:47
3/8 anonim válasza:
Társkeresőn általában azok a nők vannak fent, akiknek olyan egetverő elvárásaik vannak, hogy élőben nem találnak olyan férfit, aki ezeknek megfelelne.
2016. aug. 16. 07:49
4/8 A kérdező kommentje:
3. És társkeresőn fognak olyat találni?
2016. aug. 16. 07:55
5/8 anonim válasza:
#3 nem, csak ideig-oraig el akarjak hinni, es el is hitetik veluk a ffiak, hogy ők aztan milyen jo nők.
2016. aug. 16. 08:07
6/8 anonim válasza:
#4 Valószínűleg nem, de ezt nem képesek belátni. Pedig sok nőnek olyan elvárásai vannak külsőre, hogy talán az egész világon nincs olyan férfi, aki megfelelne neki.
2016. aug. 16. 08:19
7/8 anonim válasza:
A társkereső a tökéletes testű pasiknak való. Nekik van ott esélyük. Aki meg nem tartozik bele ebbe a rétegbe annak esélye sincs ott párt találni. Ott még a csúnya csajok is a tökéletes férfit keresik. Személyes ismerkedésnél más a helyzet, mert ott már játszik a kisugárzás is, meg tudsz kompenzálni a beszédeddel és magabiztosságoddal. A sok önbizalom hiányos férfitársam meg pont a társkeresők miatt önbizalom hiányos. Én is anno csak azért regisztráltam, hogy meg tudjak ismerni olyan nőket akikkel lehet sose találkoznék az életben debra kellett jönnöm, hogy felesleges az egész, mert alapból elutasító ott minden nő. Vagy ha mégsem akkor agyban vannak nála bajok.
2016. aug. 16. 08:40
8/8 anonim válasza:
Vagy még a kedvencem amikor jelzed felé a szándékod és visszaír, hogy nem egymást keressük. Biztos leszűrte abból a két mondatból amit írtam neki, hogy nem én vagyok a megfelelő számára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!