Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez az eszméletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az eszméletlen nagy aránytalanság a levezésekben a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Egy átlagos női regisztráció napi 50 levelet kap amit kezelni nem tud.

Egy átlagos férfi regisztráció hiaba5küld ki 50 levelet a6társkereső oldal nem fogja mutatni hogy leveled érkezett

2016. aug. 9. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
A pasiknak a szex fontosabb, és kevésbé számít hogy kivel. Ezért ráírnak kb mindenkire, csak dughassanak. A lányok ráérnek.
2016. aug. 9. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Értelmess férfi meg pont emiatt nem regisztrál társkeresőbe, mert nem akar olyan almák között szemezgetni, ami tele volt már kukacokkal. Érted.
2016. aug. 9. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Mert egyirányú a kommunikáció. Amit a férfiak küldenek, azt a nők megkapják, de ellenkező irányban csak elhanyagolható mennyiségű levelet küldenek a nők.
2016. aug. 9. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
1. A nők úgyis válogathatnak a kismillió jelentkező közül, miért törnék magukat a komolyabb ismerkedéssel? 2. Sok nőnek még manapság is leszáradna a keze és a szája, ha ő próbálna kezdeményezni, hiszen "az a férfiak dolga". Max. a pénzéhesebbek írnak rá azokra a faszikra, akikről a képeik alapján úgy sejtik, hogy kőgazdagok lehetnek, egyébként viszont egy átlagos hapsi hónapokig is fent lehet társkeresőn úgy, hogy bárki is magától írna neki.
2016. aug. 9. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó! Ne általánosíts így! Én minden férfinak visszaírok, aki nem úgy kezd, hogy "le...psz"? És kezdeményezek simán magam is, ugyanis egyenrangúnak érzem magam és nem csak passzivan várok, hanem keresek.

Válts képet, írj jó profilt és több lesz a leveled, kérdező! :)

2016. aug. 10. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
5: 100-ból talán ha 5 olyan nő akad, aki hajlandó is kezdeményezni, de lehet, hogy még így is sokat mondtam. (Érdekes módon nagyjából hasonló a helyzet élőben is, a legtöbb nő ott sem kezdeményez, csak vár, a férfi meg legyen gondolatolvasó.) Társkeresőkön is nagyjából úgy működik a dolog, hogy a nők zöme csak vár, ha átlagos faszikról van szó, de próbáld ki, hogy csinálsz egy kamuprofilt, ahol egy jóképű, kigyúrt fickó a profilképed, akiről ne adj' Isten még az is sejthető, hogy nem koldusszegény, és meglátod, hogy hány nő fog kapásból kezdeményezni, még az adatlapodat sem lenne időd kitölteni, máris lenne x+1 leveled. Szóval ha csak kb. 5 nő akad a 100-ból, aki kezdeményez, az szerintem igenis alapot ad az általánosításra. Mint ahogy nekem sem írt senki, amíg fent voltam társkeresőn, pedig nem vagyok istentelenül ronda sem, és élőben sem kezdeményezett nálam senki.
2016. aug. 10. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!