Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők miért mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők miért mindig az Audis, BMW-s pasikat valasztjatok?!

Figyelt kérdés
Akárhányszor megyek szorakozohelyre állandóan azt látom hogy velem egykorú (20éves) srácok fennt emlitett kocsijukbol mindig valami jó csaj száll ki,persze legtöbbször apu hozzajuk vágta a kocsit,vagy esetleg behiteleztek ilyen 300-400ezres 20éves német autót ,és most ez a menő?

2016. okt. 4. 04:53
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
18%

Hogy szerinted a BMW csúnya, az ízlés kérdése, de legagyizni a világ egyik legdurvább mérnöki csodáival telerakott autót, amelyikben annyi anyag van, hogy jó eséllyel minden balesetnél élve, két lábadon szállsz ki belőle, az szimplán csak azt mutatja, hogy szerinted az a menő, ha csakazértse ismersz el valamit, ami egyébként nagyszerű. Szóval azért leszólni a BMW-t, hogy nehogy valaki azt mondja, felszínes p**csa vagy, kicsit nevetséges.

És az, hogy gagyi vagy nem, nem vélemény kérdése, hanem tény. Tudod, mi a gagyi? A Trabant, na, az gagyi volt.

A szalonnáci SS-rajongó kérdező meg pont ugyanolyan általánosító majom a nők terén, mint úgy egyébként. Idiótaság..

2016. okt. 4. 22:04
 32/57 anonim ***** válasza:
61%
22:04, az SS-nek van számos egyéb jelentése is, például a gőzhajókat is így jelölték. Most náciztál egy jóízűt, de hogy a párkereséshez vagy pláne a kérdéshez ez hogy kapcsolódik, az számomra rejtély.
2016. okt. 4. 22:05
 33/57 anonim ***** válasza:
38%

"A kérdező kommentje:

Tudom hogy a zsidóknak,és a komcsiknak nem leszek népszerű a körükben a nevemmel ez van,nem futok ilyen nők után Isten orizz...csak ezt figyeltem meg az évek alatt,akkor se vennék ilyen kocsikat ha utnenek xD....köszönöm mindenki válaszát!"

Szívesen, máskor is.

(Egyébként úgy kapcsolódik, hogy aki ilyen szinten általánosít, annak az iq-ja nem lehet túl magas, következésképp az általa említett BMW-kből kiszálló műribäncok szellemi színvonala való neki.)

2016. okt. 4. 22:09
 34/57 anonim ***** válasza:

"Tudom hogy a zsidóknak,és a komcsiknak nem leszek népszerű a körükben a nevemmel ez van,nem futok ilyen nők után Isten orizz...csak ezt figyeltem meg az évek alatt,akkor se vennék ilyen kocsikat ha utnenek xD....köszönöm mindenki válaszát!"

Idézet a kérdezőtől. Egy más korban, egy más társadalomban persze igazad lenne. :)

2016. okt. 4. 22:10
 35/57 anonim ***** válasza:
61%

:DDD Ha csak azt akartam volna elkerülni, hogy felszínesnek nézzenek, akkor odaírtam volna, hogy azt se tudom, mi az az autó, fel se ismerem őket, annyira nem érdekelnek. Ehhez képest érdekelnek, és szeretem őket.

Amúgy meg hadd ne kelljen már térdre borulnom ezek miatt.... Most így nyilván a BMW a világ legjobb vívmánya, ha egy trabanttal hasonlítod össze törés szempontjából... Felhozzak példának egy tetszőleges páncélos harckocsit, hogy ezzel bizonyítsam, hogy a BMW márpedig gagyi és papírból van, vagy te is érzékeled, hogy elég hülye példát írtál? :)

Egy átlag BMW semmivel se jobb, mint egy hasonló állapotú, évjáratú, és árkategóriájú más márkájú autó. Sőt, ár-érték arányban egészen rettenetes.

2016. okt. 4. 22:15
 36/57 anonim ***** válasza:
0%

Nem törés szempontjából hasonlítottam össze a Trabanttal, hanem összességében. Az, hogy te funkcionálisan analfabéta vagy, már a te bajod. Nyilván nem fogok esszét írni ezekről az autókról, amikor nem ez a téma, csak egy-két dolgot írtam, mert kicsit kilógott a lóláb ezzel a "csakazértisszaraluxusautó" szöveggel.

De igaz, tényleg nem ez a téma, elnézést mindenkitől.

2016. okt. 4. 22:19
 37/57 anonim ***** válasza:
0%
#35 mert egy személyautót egy harckocsival összehasonlítani az marha jó példa. A harckocsinak lényegesen nagyobb a környezetterhelése, és azt is megkockáztatom hogy harckocsiban többen haltak meg az elmúlt száz évben, mint BMW-ben.
2016. okt. 4. 22:24
 38/57 anonim ***** válasza:
61%

# 36

Luxusautó????? Te hol élsz????? :DDDD LOL

Amúgy igen, a Trabi kb pokrócokból volt összepréselve, és? Gondolj bele, hány ismerősödnek volt anno az Az Autó. A Trabantra szüksége volt a világnak. Hát nyilván megvoltak a maga problémái, hosszabb utakra tartalék főtengely, és hasonló finomságok, de akkor is, érzékelhetően rosszabb lett volna a világ, ha nem léteznek azok a kis gagyiságok. Mellesleg most is többen fordulnak meg egy szép állapotú Trabi után, mint a 80milliomodik ugyanúgy kinéző fekete BMW után.

(Bónusz infó, a barátom autószerelő, szóval nem teljesen inkompetens a témában, mióta mutattam neki a mérnöki csodás megjegyzéseidet, azóta könnyezik a röhögéstől. :D Bár azt elismeri, hogy az, hogy némelyik még többnyire működőképes azok után, ahogy a gazdája bánik vele, az tényleg elmegy csodának.)

??

Tudom hogy marhaság, direkt ezért írtam. :'D

2016. okt. 4. 22:28
 39/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát azokét is akiket zavar az SS!😂😂😂
2016. okt. 5. 01:32
 40/57 anonim ***** válasza:
Azért menő náluk a BMW meg az Audi, mert nem tudják mennyibe kerül egy John Deere vagy New Holland traktor :)
2016. okt. 5. 13:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!