Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért leszek már lassan depressziós az egyedüllét, vagy az átverős nők miatt?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok. Megfelelő állásom van, valamivel az átlag felett is keresek. Egyedül élek egy kisvárosban vidéken, albérletben. Nagyon rosszul esik hazamenni esténként a semmire. Még kutyám sincs, lehet kellene venni. Napközben a munka lefoglal, de este a nagy magány. Sajnos csak 2 jó barátom van, de ritkán látom őket, messze laknak. A nők, akiket eddig szerettem sajnos fiatalabbak voltak nálam 6-7-9 évvel, át is vertek. Érzékeny, kedves férfi vagyok, ami a mai világban egy férfiban a legrosszabb. átvertek, egyik meg is csalt. Kihasználták a figyelmességem, a kedvességem, visszaéltek, hogy mindent megadok nekik, ami tőlem telik (persze nem vagyok az a magamhoz láncoló, szeretetével megfojtós férfi, de túl kedves vagyok). Maradjak egyedül?
2016. okt. 1. 20:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

albérletben...?

talán saját kégli kéne és vmi mozgalmasabb helyen mint ennyire a világ végén.

Ez sajna tény. tudom milyen nehéz.

26/F

2016. okt. 1. 22:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell saját lakás.Itt, ezen a helyen nem, ez a világ vége. Majd ha máshol dolgozok, akkor igen.
2016. okt. 1. 22:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Én úgy látom, Kérdező, hogy az tesz depresszióssá és idegessé, hogy feltétlen szerezni akarsz valami barátnőt. De miért akarsz? Miért nem jó nélküle?

Nekem sincs barátnőm most, az időm 99%-át egyedül töltöm, ami kevés barátnőm volt, az is lelécelt pár hónap után. Én megszerettem az egyedüllétet és remekül elvagyok, van ezeregy más dolog ami legalább olyan jó (ha nem még jobb) mint a barátnő. Miért nem csinálsz valami olyasmit csajozás helyett, ami neked is jó, és még profitálhatsz is belőle? Csak mert csajozni kb. olyan mint széllel szembe hugyozni.

2016. okt. 2. 02:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a nőket. Nem érnek annyit. Most nem utálatból mondom, tapasztalat. Mai nőknél már ösztön szerü hogy úgy válogassanak mintha csak valami felvágott lenne a férfi. Mondjuk az alsósort már egyáltalán észre se veszi, a közép sort még talán ránéz de azt is kerüli.. de a legfelső ami tele van minden csilivili ktya fszával az a réteg kell nekik. És emellé dobálóznak olyan szavakkal hogy gyökér, balfsz, vagy bunkó férfiak.. Meg hogy Jaj Nincsen normális férfi milyen kis magányos a lelke, sajnálja mindenki.
2016. okt. 2. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja, és ha felmersz tenni, megfogalmazni egy ilyen kérdést a magán személyes életedről tapasztalatodról, akkor azzal jönnek hogy anyuci kicsi fia, meg BIZTOS hogy csak benned van a hiba.
2016. okt. 2. 11:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem tudom ezt a nőt kiverni a fejemből, annyira megszerettem, hogy az rettenet. Egész nap rá gondolok, habár hetente csak egyszer látom, amikor táncolni járunk. Nekem ez kevés, neki még talán sok is belőlem. Nem tudom. Ma este is romokban van a hangulatom. Pedig tényleg el kellene felejteni a nőket, mert utánuk csak a nagy űr marad és a fájdalom. Nekik meg úgyis akad rögtön pasi, tapasztaltam. Egy átlagos alkatú szép arcú (küldök róla képet, aki kér) huszonéves lány iránt sok száz huszonéves pasas ,,nyáladzik" csak választania kell.
2016. okt. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!