Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Depressziós vagyok, mit tegyek?

Depressziós vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok. Senkim nincs. A suliba is mindig egyedül vagyok és fáj látni amikor ott nevetnek az osztálytársaim vagy találkoznak. Nagyon rossz érzés. Itthon meg a szüleim csesztetnek. Sehol nincs nyugtom. Van valaki hasonló helyzetben? Jó lenne valakivel beszélgetni aki hasonló helyzetű

13/L

2016. febr. 28. 20:56
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Már öngyilkos gondolataim is voltak, de nem merném megtenni
2016. febr. 28. 20:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Bírj ki még egy kis időt. És ez változni fog.
2016. febr. 28. 20:58
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen, tudom. De 7.-es vagyok és folyton mosolygok már alsós korom óta és meguntam. 1 év, és középsuliba megyek, de nagyon nehéz. Hogy tartsak ki?

Ti voltatok/vagytok ilyen helyzetben?

2016. febr. 28. 21:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Szülők lehet hogy másként viselkednek mint kellene de ha nincs erőszak balhé és büntetés akkor ez normális . Keress sport klubbot , alkotó csoportot kultúrális programot stb .
2016. febr. 28. 21:02
 5/14 A kérdező kommentje:

A szüleim sokszor ok nélkül ordibálnak velem

És egyszer nyalják, máskor meg "ölik" egymást...

Járok sakk-kluba de ott csak 2 lány van, akikkel különösebben nem tartom a kapcsolatot, csak ott beszélek velük

2016. febr. 28. 21:04
 6/14 anonim ***** válasza:

Mintha csak magamat olvastam volna..

14/F

2016. febr. 29. 10:49
 7/14 A kérdező kommentje:
Értem, ma este írok itt privibe, tudnánk beszélgetni? :)
2016. márc. 1. 07:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Ohh kitartás, én mindig arra gondoltam hogy már mindjárt kezdődik a középiskola és kolis leszek és megszabadulok mindenkitől:) Hidd el, egyedül is el lehet magunkat foglalni, én is úgy szoktam, mindig rajzolok ha a többieknek nincs kedve velem hülyéskedni:D És mosolygok közben hogy nehogy azt higgyék hogy szomorú vagyok nélkülük. Én nyolcadikos vagyok 14/L
2016. márc. 1. 16:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Értem. Velem is ez van, csak az tartja bennem a lelket, hogy mindjárt megyek középsuliba. És én is mindig mosolygok mert ha a szomorú/depressziós oldalam mutatnám, folyton kérdezgetnének, vagy leszarnának
2016. márc. 1. 20:13
 10/14 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Ha akarsz beszélni írhatsz!

2016. márc. 1. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!