Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen típusú érettebb nőknek bejönnek a fiatalabb pasik? (Lent! )
Egyébként helló Kérdező, szerintem én ilyesmi nő vagyok és nem keresem fiatal férfiak visszajelzéseit. Ha elmegy mellettem egy jóképű fiatal srác és megnéz, nem történik semmi. Elkönyvelem, h jaj, de kis helyes és ennyi, megyek tovább. Ha kezdeményezne, visszautasítanám, mivel családom van.
Magam miatt vagyok csinos, mert egy szép testben, szép ruhában jobban esik létezni. Ez egy belső igény. Nem kell túlgondolni.
A kettő nem zárja ki egymást. Én is középkorúnak mondom már magam, és igyekszem csinosan öltözni. Természetesen magam miatt, és persze az alkatom miatt is.Van egy párom, és persze, mint minden nő én is értékelem és örülök annak,ha megjegyzi,hogy csinos vagyok, sőt, még azt is elmondja,hogy neki fontos az,hogy a Mellette lévő nő csinos (emellé értelmes) legyen, akivel bárhol megjelenhet.
Ennek ellenére bevallom,hogy legyezgeti a női hiúságom ha egy fiatal pasi megfordul utánam, és simán eljátszok a gondolattal ha bejön nekem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!