Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnök anyagiasnak, ha vannak bizonyos feltételeim a leendő párommal szemben?
Figyelt kérdés
Az exem csúnyán lehúzott anyagilag, én voltam a hülye, mert szerettem és mindig adtam pénzt ha kért.
Nem szeretném elkövetni ezt a hibát újra. Csak hasonló egziszteniciájú pasit keresek, mint amilyen én vagyok.
2016. okt. 1. 18:33
11/14 anonim válasza:
szerintem nem is baj
én is magamhoz való pasit kerestem ilyen téren
igaz, hogy nem nagy a választék, de szerintem megérte
12/14 anonim válasza:
Nézd, minden normális ember támaszt a párjával szemben elvárásokat.
Ez már az egyéntől függ, hogy mennyire reális.
Neked inkább valaki olyan kellene, aki előbb ad, és nem
kér semmit :)
13/14 A kérdező kommentje:
Első randin nem szoktam elmondani, hogy van saját lakásom meg autóm. Persze ilyenkor azt szűrik le, hogy más lakásába akarok AZONNAL beköltözni, és más autóját akarnám vezetni. De akik így félreismernek, engedem is tovább.
2016. okt. 2. 20:36
14/14 anonim válasza:
Nem kell az összes lapodat kiteríteni első randin.
Főleg, mert egy kicsit is anyagiasabb ember egyből
rádcuppan. Aztán nehéz levakarni.
Elég a második randin, és akkor már el tudod tön-
teni, hogy mennyire érdekled te, és mennyire a hát-
tered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!