Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a bizonyos "jó nő" jelenség min múlik leginkább? Az öltözködésen, alkaton, kisugárzáson. Stb? Melyik a legmeghatározóbb abban hogy valaki ilyen legyen?
Nekem leginkább a mosolyon, szemeken.
Egy átlagalkat, nem nagy popsival, nem kirívó mellekkel is tud jó nő lenni egy angyali/kissé veszélyes arccal/tekintettel.
26/F
Dzsoni Bravó! Köszöntjük mai sztárvendégünket! Ooooh mama!!!
Amúgy valami fura dolog határozza ezt meg amit nem tudok hová tenni. Bár ami nekem bejön és fura az pl. az átlagnál hosszabb 4-es fog (az ami a vámpíroknak is hosszú), ha régi medalion van a nyakában (1900 vagy még régebbi), vagy nem mainstream módon "őrült".
Szép arc? De az sokaknál más. Volt, hogy haver 1 szerint "szép arcú" csaj szerintem borzalmas, szerinte meg aki nekem jött be az "olyan mint a hüllő", harmadik haverunk barátnőjét pedig akit ő agyonajnározott simán csak hőlégballon-arcúnak nevezte és szerintem se nézett ki jól.
A bociszemet a nagy buta szemekre, buta tekintetre mondják.
Az őzikeszem a szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!