Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, számotokra hány cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, számotokra hány cm magasságnál kezdődik a férfi?

Figyelt kérdés
2016. okt. 1. 16:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
8%

Figyelj kedves kérdező. Neked is (meg más alacsony pasinak) is üzenem, hogy felesleges áltatnod magadat meg őrlődni a magasság témám ilyen kérdések feltevésével. Én is 170 vagyok és már évek óta beletörődtem, hogy sosem lesz barátnőm. Sőt ma már büszke vagyok arra, hogy egyszer sem hagytam magamat szembeköpni és megalázni magamat azzal, hogy egy csajnak lehetősége legyen a szemembe mondani, hogy alacsony vagyok és nem vagyok jó pasi/nem kellek neki. Alapból hányingerem van az olyan emberektől, akik az embert a testi jellegzetességei alapján bélyegezik meg (legyen az magasság, kövérség, kinézet, kopaszság). Én minden embert egyformán tisztelek és hiszek abban, hogy kövér/alacsony/fogyatékos/nagyorrú/beszédhibás stb. is ugyanolyan értékes ember és sosem fogom meghagyni egy csajnak sem azt az örömet, hogy a lelkembe taposson. Meg fogom találni a boldogságot az élet egyéb területein is. Vezetés, kondizás, számítógépes játékok. Rengeteg lehetőség van.

Próbáld te is másképp felfogni az életet, mert ez ellen úgysem fogsz tudni semmit sem tenni. Az a tény, hogy a bevásárlóközpontokban/szórakozóhelyeken/parkokban gyakorlatilag csak 175 vagy afeletti pasikat látsz a barátnőikkel együtt, az nem lehet véletlen. Én már elfogadtam a sorsomat, te is tégy így és hidd el, sokkal könnyebb lesz az életed.

2016. okt. 2. 21:05
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom,miért lettem lepontozva.Állítsatok össze egy 165 centis neandervölgyi ősembert és egy mai 2 méteres férfit.A neandervölgyi a kezét-lábát kitépné..Ahogy nő az átlagmagasság,az ember úgy táposodik el.Egyre gyengébbek a mai fiatalok,hiába nőnek 2 méterre
2016. okt. 2. 21:27
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg ez lánytól is függ.Van olyan lány,aki 1 fejjel magasabb nálad,mégsem zavarná.Ahogy olyan is van,aki a melledig ér,mégsem vagy neki elég magas
2016. okt. 2. 21:33
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

nem kell olyan messzire visszamenni, elég csupán néhány száz évet, mikor pl az emberek sokkal erősebbek voltak fizikálisan és az erejüket nem a kondizástól szedték össze :D

egyébként ha valaki megnézi a mai fiatalokat, olyan vékonyak és gyengék, mint egy vonalkód, el nem bírnának szerintem egy 6-os ásványvizes pakkot, nemhogy kettőt (mind a két kézben egyet-egyet)

a sok sz..r kajától (és ide beletartoznak azok a szteroidok is, amiket egyes testépítők és kondizósok szednek) nem is lehet egészséges fizikumot összeszedni

2016. okt. 2. 21:33
 25/25 anonim ***** válasza:
8%

Teljesen igazad van, de szerinted ez érdekli a mai csajokat? (nyugi én nem pontoztalak le)

A 2 méteres tápos szépfiúra a 160 centis kis csaj nyakát kitekerve szeret erotikusan pislogni és lábujjhegyen pipiskedni, meg simogatni a derekát. Nekik csak ez a lényeg. Az, hogy esetleg mi van a bőr és a csont között (a koponyát inkább meg sem említem) az nekik tök mindegy.

2016. okt. 2. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!