Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, számotokra hány cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, számotokra hány cm magasságnál kezdődik a férfi?

Figyelt kérdés
2016. okt. 1. 16:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
31%
175
2016. okt. 1. 16:30
 2/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
21%
Családunkban az a mondás, hogy 185 alatt kezdődik a férfi (ekkora a legkisebb tagunk) és én is vallottam ezt... a párom mégis jóval alacsonyabb ennél :P
2016. okt. 1. 16:31
 3/25 anonim ***** válasza:
25%
én 183 cm vagyok de nem érzem magam úgymond férfinek, mint ideál. A legizmosabb részem a hímtagom.
2016. okt. 1. 16:35
 4/25 anonim ***** válasza:
63%

hát, aki szerint a magasságtól lesz valaki férfi, akkor gratulálok neki, agyi szintje a béka s..gge alatt van neki

számomra a belső tulajdonságoktól lesz valaki férfi, nem attól, hogy most hány centi, hogy néz ki, vagy mondjuk hány millás kocsival járkál

egyesek még mindig képtelen felfogni, hogy mitől férfi a férfi!

2016. okt. 1. 16:35
 5/25 anonim ***** válasza:
47%
ui.: nem az egód fényezésétől leszel férfi, csak egy szánalmas felszínes hímnemű egyed
2016. okt. 1. 16:36
 6/25 anonim ***** válasza:
11%
Mivel 175 cm vagyok, ezért 180 felett.
2016. okt. 1. 16:43
 7/25 anonim ***** válasza:

Én csak 172 vagyok, viszont sokat edzek, próbálok hízni, hogy legalább a súlyom olyan legyen.

De nem a nők miatt, hanem magam miatt, én láttam hogy a kezek és lábak nélküli embernek is van nője, meg láttam az utcán olyan srácot aki nagyon vékony volt és rosszul öltözött csinos lánnyal, egy lány akit fűztem összejött egy 50 kilós ecsetfejű kis páva b*zival, úgyhogy ezt nem is próbálom megfejtetni...

Én biztos buta vagyok, de nálam a férfi: szőrös, magas, nagy tömeg, hosszú vaskos pénisz, és erő.

Persze ezek nagy része genetika.

2016. okt. 1. 16:46
 8/25 Kenzo Tenma ***** válasza:
71%

#4 Na ez nagyon szimpatikus gondolkodás.

Én férfi vagyok, de azért leírom, hogy szerintem értelmetlen maga a témakör. A legtöbb fétfi ugye 180 hoz közeli magassággal rendelkezik, tehát eleve a legtöbb nő ilyen férfival van együtt, esetleg annyi választása van, hogy a 170 centis férfival nem jön össze, de az akkora pasiknak is van valakijük. Na most akkor nekik hol kezdődik a férfi? Nem igazán érdekli őket. Egyébként van olyan ismerősöm, aki kb 35 centivel alacsonyabb nálam, mégis több barátnője volt, mint nekem. Ezzel a leegyszerűsítéssel csak azt akarom mondani, hogy még akkor sincs baj ha 170 körüli vagy, vagy esetleg az alatti. És nem ettől az egy tényezőtől leszel férfi, ahogy a 4-es válaszoló is írta.

2016. okt. 1. 16:48
 9/25 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk az itteni női kommentelők lelki egysíkúságát is jól mutatja, hogy az egyetlen értelmes választ írót (4-es) sikerült jól le pontozni. Ehhez csak gratulálni lehet. A tragikus csak az, hogy a való életben sem tapasztalom másképp.
2016. okt. 1. 17:06
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
Mivel nem érem el a 160 cm-t, túl nagy igényeim nincsenek. De ha ekörül van a férfi, az sem kifejezetten zavar.
2016. okt. 1. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!