Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, számotokra hány cm magasságnál kezdődik a férfi?
hát, aki szerint a magasságtól lesz valaki férfi, akkor gratulálok neki, agyi szintje a béka s..gge alatt van neki
számomra a belső tulajdonságoktól lesz valaki férfi, nem attól, hogy most hány centi, hogy néz ki, vagy mondjuk hány millás kocsival járkál
egyesek még mindig képtelen felfogni, hogy mitől férfi a férfi!
Én csak 172 vagyok, viszont sokat edzek, próbálok hízni, hogy legalább a súlyom olyan legyen.
De nem a nők miatt, hanem magam miatt, én láttam hogy a kezek és lábak nélküli embernek is van nője, meg láttam az utcán olyan srácot aki nagyon vékony volt és rosszul öltözött csinos lánnyal, egy lány akit fűztem összejött egy 50 kilós ecsetfejű kis páva b*zival, úgyhogy ezt nem is próbálom megfejtetni...
Én biztos buta vagyok, de nálam a férfi: szőrös, magas, nagy tömeg, hosszú vaskos pénisz, és erő.
Persze ezek nagy része genetika.
#4 Na ez nagyon szimpatikus gondolkodás.
Én férfi vagyok, de azért leírom, hogy szerintem értelmetlen maga a témakör. A legtöbb fétfi ugye 180 hoz közeli magassággal rendelkezik, tehát eleve a legtöbb nő ilyen férfival van együtt, esetleg annyi választása van, hogy a 170 centis férfival nem jön össze, de az akkora pasiknak is van valakijük. Na most akkor nekik hol kezdődik a férfi? Nem igazán érdekli őket. Egyébként van olyan ismerősöm, aki kb 35 centivel alacsonyabb nálam, mégis több barátnője volt, mint nekem. Ezzel a leegyszerűsítéssel csak azt akarom mondani, hogy még akkor sincs baj ha 170 körüli vagy, vagy esetleg az alatti. És nem ettől az egy tényezőtől leszel férfi, ahogy a 4-es válaszoló is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!