Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már több, mint egy éve nincs férfi az életemben, ugye csak az én hibám lehet?
Figyelt kérdés
És akkor sem párkapcsolat volt, sőt, nekem soha nem is volt olyanom... Ugye csak velem lehet a probléma? Ugye ne is nagyon reménykedjek, hogy valaha lesz párom, ha 25 évesen még soha nem volt?2016. szept. 29. 15:35
1/14 Kenzo Tenma válasza:
Nem csak a te hibád lehet. Az viszont hiba, ha ezt az elkeseredettséget mutatod a világ felé, mert akkor így fognak látni az emberek. Legyél magabiztos és boldog egyedülálló nő, éld az életed mozgalmasan, járj el barátokkal és össze fogsz találkozni valakivel.
2/14 anonim válasza:
Elfogyott itthon a cukor és kéne a kávéhoz, namost, mézből mennyire van szükség, hogy helyettesítsek 2 kiskanál cukrot?
3/14 anonim válasza:
igen a tiéd. Az itt rinyálás helyett pl regisztrálhattál volna egy társkeresőre! Kétlem, hogy a havi 1500 jelentkező közül 1 se felel meg az elvárásaidnak!
4/14 anonim válasza:
Nekem három éve nincs úgy hogy nem próbálkozott senki.
6/14 anonim válasza:
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."
"Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról."
Henry Ford
7/14 anonim válasza:
Egyértelműen a te hibád, már ha hibának lehetsz ezt egyáltalán felfogni. Sokkal több lehetőségetek van független férfiakkal ismerkedni, mint nekünk nőkkel.
8/14 anonim válasza:
Igen! Nöknél igen! Te hibàd.... nem adsz le a teljesíthetetlen igényekből... hàt akkor magadra vess.....
9/14 A kérdező kommentje:
Mégis miért lenne egy nőnek több lehetősége?
2016. szept. 29. 16:31
10/14 anonim válasza:
Na? Miért? Ne gyere nekem azzal, hogy téged soha senki nem környékezett meg, főleg a jóképű bevállalós macsók közül. Ezt nem veszem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!