Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túl sokat várok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl sokat várok hogy egy ilyen férfi legyen az életemben és ilyen legyen minden?

Figyelt kérdés

egy kedves 20-on éves férfi aki középkorúnak hat első benyomásra/ránézésre de valójábak csak 25-nek néz ki aki szintén megjelenésre egy magas szőke 2 m magas (kb) de valójában egy olyan 175 cm körüli világos fekete hajú fiú

És egy gyönyörű hatalmas kertesház valahol a 7. ker szívében fehér léckerítésekkel ahol a gyerekek állnak a garázsban és egy luxus kocsi játszadozik a kertben?

2014. dec. 21. 14:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
a 29 centit ki hagztad cica -_-
2014. dec. 21. 14:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Az egyedül végignézett szilveszteri tévéműsor a másfél szobás albérletben, a több tucat macska és telesírt párna sokkal reálisabb jövőkép.
2014. dec. 21. 14:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez teljesen értelmetlen.
2014. dec. 21. 14:50
 4/14 anonim ***** válasza:
és a fiúk mit mondjanak?
 5/14 A kérdező kommentje:
hát ha nem sikerül végülis beérném egy közmunkással is aki csak néha iszik vagy 4 gyerekkel a 8. kerben is :S
 6/14 anonim ***** válasza:
Én lehoznám neked a csillagokat az égről és ha akarnád újakat is tennék oda... ja várj, mégsem, nem érdemled meg.
2014. dec. 21. 14:53
 7/14 anonim ***** válasza:
szerintem dolgozz meg azért az autóért. ja tudom sokat kérek
2014. dec. 21. 14:56
 8/14 A kérdező kommentje:
meg fogok mert nagymamám is megmondta (míg élt) kislányom kétféle nő van a buta k***rva meg az okos a buta ingyen csinálja az okos meg pénzért már csak kéne egy kedves helyes romantikus odaadó szellmes vicces érzékeny gazdag de ugyanakkor férfias fiú is akinek csak én létezem de hát csak nem lehet olyan nehéz egy ilyen pasit találni olyan sok férfi van nem?
2014. dec. 21. 15:00
 9/14 anonim ***** válasza:
viszont ha még ronda is vagy akkor nincs sok esélyed. :D bár qrvának még mehetsz a sarokra.
2014. dec. 21. 15:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Van de nem az ilyen k'rvákat keresik.
2014. dec. 21. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!