Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Két férfi van az életemben,...

Két férfi van az életemben, akikkel most ismerkedtem meg. Nem tudom, hogy mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés
Az egyik aranyos kedves figyelmes és tudom, hogy komolyan gondolja, mert sokszor beszéltünk erről, de nem érzem azt amit kellene. A másik srác, pedig sármos jól néz ki és ha meg látom akkor a tipikus lefagyok és csak bámulom.
2014. máj. 27. 17:50
 1/9 Morozov válasza:
Hát...válassz!
2014. máj. 27. 17:53
 2/9 anonim válasza:
szerintem egyiket se, olyat válasz akinek meg tudsz felelni, és ne azt éreztesd vele hogy nem vagy elég szép hozzá
2014. máj. 27. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Mijét bámulod mikor lefagysz? Mert ha fenekét akkor válaszd a sármost.
2014. máj. 27. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Válassz, a mindkettő, és az egyik sem is választási alternatíva.
2014. máj. 27. 17:57
 5/9 anonim válasza:
válassz* TouchPal lvl 100
2014. máj. 27. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Ismerkedj még egy kicsit kötetlenül, aztán azt válaszd, aki jobban megfog.

Lehet, hogy egyik sem lesz a nyerő. Az elsőből azért ábrándulsz ki hamar, mert nem jön a vonzalom, a másikból meg azért, mert ha csak jól néz ki és nincs mögötte semmi, akkor elmúlik a vonzalom.

2014. máj. 27. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Az elsőt semmiképp, mivel nem érzed azt, amit kellene. Úgy nincs értelme, ilyet sose szabad elkezdeni.

A másikat se kéne, ha csak a külsejével fog meg, amúgy meg nem érdekel...

Viszont, nyilván úgyis közülük fogsz választani, úgyhogy az a lényeg, hogy bármelyiket is választod, a másikkal minden kapcsolatot szakíts meg!!!

Én voltam így... két srác tetszett egyszerre, összejöttem az egyikkel, de a másikkal is jóban maradtunk... fél év után elhagytam érte az akkori barátom. Aztán vele jártunk kb fél évig. Utána őt is elhagytam, és összejöttem az elsővel... és párszor meg is csaltam a másikkal...

Már hála az égnek vége ezeknek, de dönts minél előbb és a másikat azonnal zárd ki az életedből.

22L

2014. máj. 27. 18:01
 8/9 A kérdező kommentje:
az első munkatársam
2014. máj. 27. 18:03
 9/9 anonim válasza:
Szerintem ne valaszd egyiket se, mert amelyik hajt rad az csicska, a sarmos pedig tul jo kepu de kis farka van tuti.. Valaszd inkabb az En hatalmas falloszomat .)
2014. máj. 27. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!