Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már több, mint egy éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már több, mint egy éve nincs férfi az életemben, ugye csak az én hibám lehet?

Figyelt kérdés
És akkor sem párkapcsolat volt, sőt, nekem soha nem is volt olyanom... Ugye csak velem lehet a probléma? Ugye ne is nagyon reménykedjek, hogy valaha lesz párom, ha 25 évesen még soha nem volt?
2016. szept. 29. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés.

Ez egy hatalmas okkomplexum.

2016. szept. 29. 16:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Biztos nem volt önbizalmad,és ezt látták,vagy keveset mutattál a külvilágnak,vagy szorongtál vagy valami....ami nem feltétlenül csak a te hibád
2016. szept. 29. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nem csak a te hibád lehet. Az viszont hiba, ha ezt az elkeseredettséget mutatod a világ felé, mert akkor így fognak látni az emberek. Legyél magabiztos és boldog egyedülálló nő, éld az életed mozgalmasan, járj el barátokkal és össze fogsz találkozni valakivel."

magyarán kezdjen bele képzelgéses téveszmékbe?

2016. szept. 30. 17:52
 14/14 Kenzo Tenma ***** válasza:
#13 Nem. Nem írtam, hogy bármit is képzelegjen. Csupán élje az életét és ha adódik lehetőség azt kezelje nyitottan.
2016. szept. 30. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!