Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi kövér, és sikerte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi kövér, és sikertelen a nőknél, de ha lefogyna akkor nagyobb sikerei lennének?

Figyelt kérdés
Javulna-e a helyzet, ha lefogyna ? Nők nem viselkednének vele ugyanúgy közönnyel ? Változna a helyzete vagy ugyanúgy maradni minden, mint amikor kövér volt ?

#nők #fogyás #sport #testépítés #Közöny ellen #Változna jelenlegi helyzet
2016. okt. 1. 07:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

Kifogás, kifogás, kifogás.

Ha "úgy tapasztaltad" és ez "csak a nőknél működik", akkor minek tetted fel a kérdést? Tudod már rá a választ nem?! Nyugodtan fürödj csak az önsajnálatban és a világért se tegyél magadért valamit. (Én meg megválaszoltam most, hogy miért menekülnek tőled, miért van negatív kisugárzásod.)

Kövér vagy, fogyjál le! Ne a nőkért, hanem magadért, mert nyilvánvalóan szarul érzed magad most ebben az állapotban.

Ha nem így lenne, akkor elégedett lennél az életeddel, amibe a barátnő megléte is beletartozik.

2016. okt. 1. 11:24
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem a kifogásokat kell keresni, hanem belevágni, és lefogyni. Nem másokért! Saját magad miatt.
2016. okt. 1. 17:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

A barátom 30 kg-t fogyott, mielőtt megismerkedtünk.

Nem volt önbizalma, gáznak gondolta magát, félt a visszautasítástól stb.

Lefogyott, más lett a kisugárzása, és egyből fel is figyeltem rá.

Magamba bolondítottam, és 5 hónapja boldogok vagyunk :)

2016. okt. 1. 18:20
 14/24 A kérdező kommentje:
#13 Bárcsak remélem ilyen szerencsém lesz mint a párodnak :/
2016. okt. 1. 18:42
 15/24 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani.

Lehet, hogy nem CSAK a külseje, túlsúlyossága volt az oka. Hanem mondjuk antiszociális, nem tud két értelmes szót kinyögni, flegma, igénytelen (akár büdös)... na, ezek, ha lefogy, is taszítóak a legtöbb nő számára. Plusz kérdés, hogy akiknek így kellene, azok nem biztos, hogy azok a nők, akiknél ő mint férfi próbálkozna (ugye azt nem kell mondanom, hogy a férfi is szelektál azzal, hogy kihez megy oda).

2016. okt. 10. 09:26
 16/24 anonim ***** válasza:
Nagyobb sikered lenne az biztos :)
2016. okt. 10. 09:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha nem írnál ide és nem emelnéd ki a szerencsétlen kérdésedet, már attól javulna a helyzet.
2016. okt. 10. 09:42
 18/24 anonim ***** válasza:

A súly az egy dolog, de emellett még van jópár más dolog amik nélkül ugyanúgy nulla esélyed van.

A legfontosabb a megjelenés/kisugárzás/fellépés akárhogy is nevezik. Ez az összhatás, ami mutatja, rendben van önmagaddal, elégedett vagy, céltudatos vagy, élvezed az életed és egészséges vagy kívül-belül. Ennek alig van köze a testsúlyhoz (hacsak nem kórosan elhízott 180 kilós pasi vagy). Legyen normális munkád, tanulj, sportolj, legyél művelt, világlátott, élj társasági életet, nevess sokat, legyenek barátaid és hobbijaid...ezeket mind kövéren is tudod csinálni. Ezek számítanak a nőnek 30 felett, mikor már családapát és férjet keresnek. Ha az összhatás pozitív, ragadnak a nők mint légy a légypapírra hidd el, tapasztalat. A legnagyobb lúzer voltam középiskolában, egyetemen inkább olyan visszahúzódó senki...mekkorát tévedtem! Kövéren is lehettem volna jókepvű, barátságos, emberközpontú, bulizós férfi. Rengeteg barátjelöltet martam el magam mellől a negatív hozzáállásommal.

Azóta már kibékültem magammal. Fogytam egy minimálisat, de csak 10 kilót, még bőven túlsúlyos vagyok. De amint rendbe jöttem magammal és elkezdtem ÉLNI, ISMERKEDNI, NYITNI az emberek felé, rájöttem nem is vagyok visszataszító. 30 fölött az emberek már a belsőt figyelik.

Leléptem külföldre egy jó munkalehetőséggel, megismertem egy okos, művel és nagyon szép magyar nőt akit el is vettem, azóta van már 2 gyerek, ház, autó minden. Ja és a feleségem többet keres mint én tehát még csak nem is a pénzre hajtott. Viszont azt mondta még soha nem találkozott ilyen jó apajelölttel, aki ennyire odatette magát mindenben az életében, ez vonzotta őt hozzám. És ugyanúgy szeret ha fogyok ha hízom, csak mindig izélget hogy egészségesebben éljek...

Szóval hagyd abba az önsajnálatot és tegyél a jövődért! Csak sajnálni, hogy nincs barátnőd, az a legegyszerűbb. De neked az életeddel van bajod, nem csak a barátnő hiányával.

2016. okt. 10. 11:30
 19/24 A kérdező kommentje:
# 17-nek és a többi sok eszűnek, aki nem bír magával. Tervezett étrendem van, és heti hatszor vagyok kondi terembe súlyzós edzést és aerobikot végzek, úgy hogy arra válaszjattok ami A KÉRDÉSEN SZEREPEL, és nem pedig a ,,ne zabájá" stílusú kommenteket várom, többi hozzászólónak aki normálisan leírta válaszát és a kérdésre válaszolt köszönöm!
2016. okt. 10. 14:38
 20/24 anonim ***** válasza:
Te nem csak dagadt g. vagy, hanem ostoba is. És az ostobákat mindenki utálja! Még a nők is!
2016. okt. 10. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!