Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a 30 év feletti szingli férfiak többsége még a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 14:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
37%

#20 ha te olyan fogyatékos vagy, hogy szülők mellett nem vagy képes betenni egy mosást, takarítani magad körül, vagy megfőzni egy tál ételt.. attól még nem mindenki olyan!

Jól mutatja az emberi szűklátókört ez a kérdésre adott válaszok többsége!

Nem mindenki nyomorog egy 35nm2es panelban, saját szobába meg nem gond fölvinni a csajt, még lábujjhelyen se kell mozogni és kerülni a szülőket! Simán megoldható gond nélkül!

2016. szept. 30. 16:18
 22/29 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom kik vannak töbségben. Az ismeretségi körömben több az olyan férfi aki a szülöktől külön laknak. Ebbe benne vannak azokis ,akik házasok,párjukkal élnek vagy valakivel közössen.

Nálunk Sopromban egy garzon 90től kezdődik. Van olcsobb ,de az olyan is. Akk meg az a baja a nőnek hogy egy jukba lakik ,ami lepukkant.

Attol hogy valaki a szüleivel lakik wég lehet önállo. Ha meg valakit csak waga a tudat hogy a szüleivel lakik ,ez miatt nem akarja megismerni az illetőt jobb is.

Az én párom nehéz helyzetbe volt,a volt nöjénél lakott,3honap volt mire öszeszedte magát anyagilag és elköltözöt. Az elején alig tudtunk találkozni. Valahogy mégis kitartottunk.

N24

2016. szept. 30. 17:25
 23/29 anonim ***** válasza:
Már bocsi kérdező, de vannak, akik még gyűjtögetnek, hogy 1-2 éven belül végre tudjanak venni saját házat. Többségük nem ezért szingli, mert otthon lakik... mi ez a hülyeség?
2016. szept. 30. 18:51
 24/29 anonim ***** válasza:

Én speciel igen. Építkezni nincs elég zsé, máshova meg minek költözzek? Rám itt van szükség.

Hitelt meg nem veszek fel se most,se máskor, senki kedvéért nem fogom adósságokba verni magam, és alkalmat adni a bankoknak, hogy kiforgassanak a vagyonomból.

"vagy valami apró lakást vesz hitelre"

Há' hógyne, aztán az adósságspirálból majd te fogod kihúzni? Mert a hitelfelvételnek az lesz a vége, ezt garantálom. Oké, fölveszel gyorsba egy hitelt, jobb esetben vissza tudod fizetni, a végén meg rájössz, hogy a banknak adott zsetonból három házat meg tudtál volna venni zsebbű'. Ki járt jól? Nem te.

16:06, ha megnyerem az ötöslottót, esküszöm építtetek magamnak egy erődöt, ahol aztán vidáman lehetek tök egyedül magamban. De amíg Matolcsidióta szerint 47 ezer forint mindenre elég, addig ne próbáld már megmagyarázni nekem, hogy csak úgy bárki megengedhet magának 30 évesen saját kecót, örül ha a kapott fizetésből nem döglik éhen.

Gondolom akik finnyognak azokra, akik 30 évesen a "mamahotelban" laknak, azoknak sincs semmiféle konstruktív elképzelésük arra, hogy mégis hogyan, miből teremtsen a 30 éves szingli magának saját lakást. Maximum annyi hogy szaladjá' hitelé' a bankba, oszt fúdejó lesz, ha meg jön a végrehajtó, hogy hé öcsém, fizetni ki fog, majd óbégatok egy sort a médiában, oszt visszafizetik helyettem...

2016. szept. 30. 22:59
 25/29 anonim ***** válasza:
24 5-6 millióért már vannak házak vidéken, nem full extra téglaépítésűek. Fő szempont a közlekedés illetve hogy ciganymentes legyen. Ne egy elöregedett település legyen. Ismerek is ilyen helyeket. Azt célzom meg.
2016. okt. 1. 02:07
 26/29 anonim ***** válasza:

Ezek szerint, a nők szemellenzőt hordanak, mint a lovak?

Az a pasi aki otthon él, egy vajas kenyeret nem tud csinálni?

Jó darabig otthon éltem, de a szobámba évekig be sem jöttek, hogy takarítani, pakolni, stb. Szívbajt is kaptam volna, ha anyám a ruháim pakolgatja, mossa vasalja, stb.

Kaját is magamnak csináltam mindig, külön konyhában. Kaját, tízóraira, vagy ebédre vinni, már sulis koromtól én csináltam, mert én tudom, mit ennék meg és mennyit. Párkapcsolatban sem hagytam, bármit is pakoljon nekem a párom. Amit az otthonlakás jelentett, nem kellett albit, rezsit fizetnem.

2016. okt. 1. 08:24
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha otthon lakik és elmegy dolgozni mondjuk 23 évesen és félrerak 70 ezret havonta ,mert ne mondjak sokat -keres 130 ezret,akkor 30 éves koráig lesz kamattal együtt kb 5.5milliója ,amiért kap egy kis lakást vagy vidéki családi házat,de ha felvesz mellé még 5 milliót akkor már nagyobb lakást házat is vehet. Nem Bp-i rózsadombi házakban kell gondolkodni ha kevés a pénz és nincs szülői támogatás!És ha 200 at keres akkor persze arányosan nem 70-et hanem 130 at félrerak...

De aki eldorbézol mindent mikor gyűjtögetni kell, az úgy jár mint a mesében a tücsök..panaszkodik 35 évesen hogy nincs pénz, nincs hitel jaaajaj. Közben lehet csak a 10 év alatt piálásra cigire drogokra bulira költött pénz elég lenne egy saját kis ház megvételéhez. És máris nem a 1.5 szoba -konyha szülői házba kellene meghívni a nőket és sorban állni a wc-ért meg hallgatni az ősök zörgését zsörtölődését. Melyik értelmes nőnek kell ez?

2016. okt. 1. 11:03
 28/29 anonim ***** válasza:

Bírom a sok 12 évest, ahogy itt osztja az észt, hogy de, külön KELL költözni, meg életképtelen, blablabla.

Gyerekek, akárhogy is fáj, nem ti mondjátok meg, hogy éljen más.

2016. okt. 1. 11:26
 29/29 anonim ***** válasza:

Az én lakásomat kiadjuk bérlőknek abból meg van zseton.

Így anyámmal élek. De anyagilag jobban állunk nem kell filléresedni. Jelenleg az a 600 E nagyon is jó a bankban.

Kapcsolat meg nem fenyeget, értelmesebb dolgokkal is tudok foglalkozni.

2016. okt. 3. 03:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!