Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a 30 év feletti szingli férfiak többsége még a szüleivel lakik?
Budapesten éltem, most Bécsben élek egy éve. 36 éves vagyok. Kb. 1200 korombeli férfit ismerek, és talán 1 ha van aki már házas. Olyan több is van, aki jegyben jár úgymond, de az nem jelent még semmit, azoknak nagy része csak szimbolikusan van eljegyezve, amúgy szakítás lesz a vége.
Mondom, tanyavidéken lehet vannak ilyenek még, hogy valaki korán házasodik, de az tényleg az elmaradottságnak a tükörképe.
Nekem is van több diplomám, éltem és tanultam külföldön, mégis azt gondolom, hogy a családom az értékem, az, amit majd kihozok a gyerekeimből, az otthonomból. Ennyit a tanyasi paraszt dolgaidról.
Inkább akkor már ti vagytok éretlenek, negyven felé is csak munka, szórakozás, meg anyu-apu. Nekem ez a gáz.
lehetséges legalábbis környezetemben igen!
van olyan aki a szüleivel él valaki barátnőjével együtt
valaki a feleségével,valaki a családjával aki megtudta alapítani sikerült neki,valaki elvált,nagyon sok elvált 30-35 közöttiek!
Miért lakna valaki külön,ha egyedülálló?
felesleges pénzkidobás! nak tartom havi 30-46 ezer ft-ot,azt a szüleivel közös háztartásban is elkölthetik!,sokkal fontosabb dolgokra
megértem ha valaki a szüleivel él 30 évesen is!
amúgy mindenki úgy él ahogy tud,vagy ahogyan lehet ebben az életben,ameddig nem bánt másokat!
szerintem nem életképtelenség,önállótlanság kérdése hogy a szüleivel él valaki vagy sem,sajnos sok a szegény ember a világban... :(
otthon is tud segíteni sok mindenben valaki,attól még nem válik életképtelen,önállótlanná valaki.
Ha otthon lakik, és megismerkedik egy lánnyal,akkor mehetnek kefélni a kisszobába lábujhegyen? De csak halkan mert anyuci rájuk nyit, hogy nincs e valami bajuk ,kérnek e kakaót..
Szóval amelyik férfinek van egy kis igénye,az vagy albérletben van ,vagy valami apró lakást vesz hitelre,de a lényeg hogy külön ,önállóan él,messze a szüleitől. Ezzel mutatja,hogy ő meg tud állni a saját lábán is, tud fészket rakni ,van rá pénze ,és van hová hívni a nőket,nem anyucit apucit kell kínosan kerülgetni.
Én 30F vagyok, és igen, otthon lakom, sőt, ingázok naponta Budapestre, ahol dolgozom. Semmi értelmét nem láttam annak, hogy bp-en egy albérletre elköltsem a fizetésem felét vagy majdnem a felét, és annak sem, hogy 2-3 hülyével együtt lakjak, egymást kerülgessük a lakásban (pont elég volt a koleszos időkben másokhoz alkalmazkodnom)
Most gyűjtögetem inkább a pénzt, és majd 1-2 év múlva veszek egy lakást, és annak a hitelét törlesztem inkább, minthogy albérletben lakjak Pesten.
Hát persze. Teljesen normális anyuci nyakán élni még 30 felett is. Sőt még később is. Aztán mikor anyucit eltemeted, akkor majd a munkahelyed fogja mosatni a ruháidat is, csak azért, hogy a kollégák ne mondjanak fel mellőled.
Amúgy természetesen nem, a szingli FÉRFIAK nem élnek együtt a szüleikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!