Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a 30 év feletti szingli férfiak többsége még a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 14:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
2%

Budapesten éltem, most Bécsben élek egy éve. 36 éves vagyok. Kb. 1200 korombeli férfit ismerek, és talán 1 ha van aki már házas. Olyan több is van, aki jegyben jár úgymond, de az nem jelent még semmit, azoknak nagy része csak szimbolikusan van eljegyezve, amúgy szakítás lesz a vége.

Mondom, tanyavidéken lehet vannak ilyenek még, hogy valaki korán házasodik, de az tényleg az elmaradottságnak a tükörképe.

2016. szept. 30. 14:40
 12/29 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is van több diplomám, éltem és tanultam külföldön, mégis azt gondolom, hogy a családom az értékem, az, amit majd kihozok a gyerekeimből, az otthonomból. Ennyit a tanyasi paraszt dolgaidról.

Inkább akkor már ti vagytok éretlenek, negyven felé is csak munka, szórakozás, meg anyu-apu. Nekem ez a gáz.

2016. szept. 30. 14:53
 13/29 anonim ***** válasza:
28%

lehetséges legalábbis környezetemben igen!

van olyan aki a szüleivel él valaki barátnőjével együtt

valaki a feleségével,valaki a családjával aki megtudta alapítani sikerült neki,valaki elvált,nagyon sok elvált 30-35 közöttiek!

Miért lakna valaki külön,ha egyedülálló?

felesleges pénzkidobás! nak tartom havi 30-46 ezer ft-ot,azt a szüleivel közös háztartásban is elkölthetik!,sokkal fontosabb dolgokra

megértem ha valaki a szüleivel él 30 évesen is!

amúgy mindenki úgy él ahogy tud,vagy ahogyan lehet ebben az életben,ameddig nem bánt másokat!

szerintem nem életképtelenség,önállótlanság kérdése hogy a szüleivel él valaki vagy sem,sajnos sok a szegény ember a világban... :(

otthon is tud segíteni sok mindenben valaki,attól még nem válik életképtelen,önállótlanná valaki.

2016. szept. 30. 14:55
 14/29 anonim ***** válasza:
29%

Ha otthon lakik, és megismerkedik egy lánnyal,akkor mehetnek kefélni a kisszobába lábujhegyen? De csak halkan mert anyuci rájuk nyit, hogy nincs e valami bajuk ,kérnek e kakaót..

Szóval amelyik férfinek van egy kis igénye,az vagy albérletben van ,vagy valami apró lakást vesz hitelre,de a lényeg hogy külön ,önállóan él,messze a szüleitől. Ezzel mutatja,hogy ő meg tud állni a saját lábán is, tud fészket rakni ,van rá pénze ,és van hová hívni a nőket,nem anyucit apucit kell kínosan kerülgetni.

2016. szept. 30. 15:24
 15/29 anonim ***** válasza:
55%
Azoknak a nőknek, akik ragaszkodnak, hogy külön éljek, megmutatom az albit és csak hülyítem őket, ha nekik ez az etalon. Ágyba vele és jöhet a következő. Örülhet, hogy olyannal volt, aki már külön él a szüleitől.
2016. szept. 30. 15:24
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, bár szerencsére én még nem futottan bele ilyenbe
2016. szept. 30. 15:55
 17/29 anonim ***** válasza:
48%
Egy egyedülálló embernek albi mellett igen kínkeserves pénzt megtakarítani. Márpedig a ház vagy lakás nem jár csak úgy. Azt meg kell venni! Igen! Pénzből! Vagy vegyél fel hitelt és 10 évre lecophatod magad. Ebből a szempontból mind1, hogy albira áldozol haviszinten, vagy törleszted a hiteled. Rabszolgasors mind a 2. Én 29 évesen fogok elköltözni, de csak azért, mert addigra összejön annyi, h hitel nélkül házat vegyek. Albi mellett, ezt hogy tudtam volna összehozni? Magyarázd már meg nekem!
2016. szept. 30. 15:57
 18/29 anonim ***** válasza:
62%

Én 30F vagyok, és igen, otthon lakom, sőt, ingázok naponta Budapestre, ahol dolgozom. Semmi értelmét nem láttam annak, hogy bp-en egy albérletre elköltsem a fizetésem felét vagy majdnem a felét, és annak sem, hogy 2-3 hülyével együtt lakjak, egymást kerülgessük a lakásban (pont elég volt a koleszos időkben másokhoz alkalmazkodnom)

Most gyűjtögetem inkább a pénzt, és majd 1-2 év múlva veszek egy lakást, és annak a hitelét törlesztem inkább, minthogy albérletben lakjak Pesten.

2016. szept. 30. 16:03
 19/29 anonim ***** válasza:
Utolsó: Én pl. külföldi munkával. Idehaza tényleg nehéz. Megmagyaráztam. De nem maradnék kinn, nem vagyok az a fajta, hogy miután kimentem finnyogjak mindenre, ami itt van.
2016. szept. 30. 16:04
 20/29 anonim ***** válasza:
11%

Hát persze. Teljesen normális anyuci nyakán élni még 30 felett is. Sőt még később is. Aztán mikor anyucit eltemeted, akkor majd a munkahelyed fogja mosatni a ruháidat is, csak azért, hogy a kollégák ne mondjanak fel mellőled.

Amúgy természetesen nem, a szingli FÉRFIAK nem élnek együtt a szüleikkel.

2016. szept. 30. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!