Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyerekkel sikerülhet társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkel sikerülhet társat találni ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az előzményeket gyorsan vázolva: Se veled, se nélküled kapcsolatban becsúszott egy baba. (Igen, igen, hogy tud az becsúszni. Én is mindig ezt az elvet vallottam. Utólag úgy vagyok vele, hogy könnyen és gyorsan, mindegy is). Szóval kedves exem választás elé állított: Vagy elvetetem, vagy ő lelép. Utóbbit választottam. Most itt vagyok 25 évesen egy 2 hónapos babával és természetesen most nem, de később szeretnék párt. Nem pót-apát, hanem párt. Nem akarok 25 évesen örökre egyedül maradni. Lehetséges szerintetek normális párt találni ilyen feltételek mellett?

2016. szept. 29. 14:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
No thanks
2016. szept. 29. 16:47
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Lehetséges, de természetesen kevesebb férfi fog komolyan érdeklődni irántad, mint abban az esetben, ha nem lenne gyereked.

Engem a te esetedben nem maga a gyerek zavarna, hanem az a tény, hogy egy se veled, se nélküled kapcsolatban voltál, ráadásul a gyerek sem volt tervezve. Számomra ezek egy éretlen és felelőtlen személyiség megnyilvánulásai.

2016. szept. 29. 19:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálam kizárt lenne, pedig még barátnőm se volt. Csak komoly kapcsolat érdekel, és még saját gyereket is alig vállalnék ilyen fiatalon, nemhogy másét eltartani és nevelni. Nem mindenki gondolkodik így, mint én, úgyhogy azért van esélyed szerintem. 23/f
2016. szept. 29. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Persze sikerülhet, és fog is. Fiatal vagy még.

Nyilván van akinél élből kiesel mert nem akar gyerekkel foglalkozni. Olyan is lessz aki csak egy numeráért lehazudja az égről is a csillagokat, aztán majd eltűnik.

Szerintem a legvalószínűbb egy elvált férfi, akit nem zavar a gyerek, mert neki is van. Tudja milyen, nem csak egy koloncnak tekinti a gyereket. Tudja hogy első a gyerek aztán jön ő, és ez nem zavarja, mert megérti.

F33

2016. szept. 30. 01:46
 15/15 Gábor19... ***** válasza:
Igen.
2016. okt. 7. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!