Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik kicsi gyerekkel találtato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kicsi gyerekkel találtatok rendes férfit, hol sikerült rábukkanni?

Figyelt kérdés
2éves lesz a gyerekem,az apukája törődik vele,tehát nem apajelöltet keresek,de jó lenne találni valakit,akivel rendes kapcsolatot lehetne kialakítani.Akinek sikerült,hogyan csinálta?hol ismerkedett?elfogadta az új párotok,hogy a gyereknevelés sok időtöket elvesz?vagy bele kéne törődnöm hogy egy rossz házasság után egyedül maradok?
2016. máj. 22. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Bár nekem már nagyobb a gyermekem, de nem okozott hátrányt az ismerkedésben. Sokféle platformon ismerkedtem egyszerre, társkeresőn is, személyesen is. Mindenki, akivel ismerkedtem, tudta, hogy van gyerekem, tehát nyilván csak olyanokkal kerültem ismerkedési helyzetbe, akiket ez nem zavart. (Társkeresőn szerepelt az adatlapomon, közösségben nyíltan beszéltem róla, stb.)

Ami fontos, hogy először MAGADNAK teremtsd időt. Úgy nem lehet ismerkedni, hogy nincs időd, energiád magadra. Amikor már kialakult, hogy melyek az apás, nagyszülős napok, azokat a napokat önmagamra szántam, így később, mikor ismerkedni kezdtem, ezeket a napokat tudtam randizásra is használni. Elváltként sokkal több időm volt magamra (és így később a társamra), mint egyedülállóként, hiszen a gyerekem bizonyos napokon már az apjával volt.

A társam egy közösségben ismertem meg, és mivel első pillanattól tudta, hogy van gyermekem, így ez soha nem okozott köztünk problémát. Nyilván szempont volt, hogy egymást elfogadják, de ezzel nem volt gond szerencsére.

2016. máj. 22. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Nagy valószínűséggel egyedül maradsz. Idősebb vagyok régóta egyedül élek. Eddigi tapasztalataim. Amelyik nő alám feküdt, mind annyira csóró és lehúzós volt, hogy menekülőre fogtam. Persze nem minden nő ilyen. Van aki ragaszkodik hozzá, hogy fizesse a fogyasztását. Ezeknek viszont én nem jövök be. Pedig több igazgyönggyel találkoztam. Ezek egy része rendesen el van varázsolva. pl: 40-es nő festett haja alól kibukik, hogy ősz. melleit vagy elhagyta, vagy soha nem volt neki. Pasi elképzelésinek a 20 éves Bradt Pitt nem felelne meg. Nem egyszerű. Minnél kompromisszumképesebb vagy annál nagyobb a választék.
2016. máj. 22. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
# 2: Nekem valahogy az írásodból tök egyértelmű, hogy miért vagy egyedül, és miért csak "selejtes" nőket vonzol be. De attól, hogy te egyedül vagy, más még találhat társat.
2016. máj. 22. 19:11
 4/12 omba ***** válasza:

Rám spec az iwiwnek egy viszonylag értelmetlen, de pezsgő topikján figyelt fel egy hasonló helyzetű lány.

Ugye névvel, arccal, ismerődőkkel, hozzászólásokkal - ott kb megszerettük egymást a közös élethez.

Az apuka ott elég távoli volt, de a kisfiú teljesen elfogadott.

Nem miattam lett vége 3 év után.

Ne törődj bele semmi rosszba!

2016. máj. 22. 19:13
 5/12 A kérdező kommentje:
2es: köszi, de szerencsére nem vagyok csóró és sosem hűztam le másokat. Van állásom, ahova viszza tudok menni, kapok gyerektartást és nem üres kasszára szültem gyereket. Nem kell mindenkit egy kalap alá venni. DE a reakciód alapján nem csodálom hogy tartósan senki nem marad veled.
2016. máj. 22. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem akartalak megsérteni. Nem is általánosítottam a nőkkel kapcsolatban. Azt említettem, hogy aki nekem megfelelne, annak én nem. Gyerekkel valószínőleg több kompromisszumkészségre lesz szükséged.
2016. máj. 23. 01:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Kicsi gyerekkel nem lesz rendszeres szex, nyugodt estek. Az anyagi helyzeted se lesz toppon meg az apoltsagod/ alakod se idohiany miatt.

Mindig lesznek egyedulallo gyerektelen lanyok felhotlen szorakozassal.

Szerinted miert valasztana akkor egy gyerekes not valaki?

N

2016. máj. 23. 07:26
 8/12 omba ***** válasza:
#7! esetleg mert megszereti?
2016. máj. 23. 09:05
 9/12 A kérdező kommentje:

6: semmi gond:)

7: abban tényleg igazad van, hogy nekem kevesebb időm van magamra, mint egy gyermektelen nőnek és nem tudnék minden pillanatban ugrani, ha a férfi füttyent. De nem is akarok! Ha valaki gyermekkel nem tud elfogadni, akkor meg sem érdemel. Inkább maradok egyedül.

Te szintén gyermekes egyedülálló nő vagy, vagy a rengeteg szabadidővel rendelkező, akár gyermekes apukákat kiszemelők táborát gyarapítod?

2016. máj. 23. 12:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Én gyerekes nőként írtam, és nekem tényleg az a tapasztalatom, hogy házas, kisgyerekes nőként sokkal kevesebb időm és energiám jutott magamra, mint elvált kisgyerekes nőként. Be kell vonni az apát, megosztani a felelősséget! Időbe telik, míg kialakulnak ezek a keretek, de érdemes kivárni, mert inkább legyen később jó kapcsolat, mint korábban egy (vagy több) rossz tapasztalat.

Nekem vannak szabad estéim, napjaim, amikor a gyermekem az apjával van, és ezeket teljes mértékben a páromra tudom fordítani (vagy éppen magamra, ha jólesik). Vannak olyan esték/napok, amikor hármasban vagyunk, szoktunk csinálni a párommal is gyerekes programot. Sőt, olyan is van, hogy míg én a háztartással foglalkozom, ő játszik a gyerekkel, engem tehermentesítve, hogy ne kelljen százfelé szakadnom. Minden megoldható, csak szándék és megfelelő párválasztás kérdése.

2016. máj. 23. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!