Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kicsi gyerekkel találtatok rendes férfit, hol sikerült rábukkanni?
# 7: Szerintem egy érett, értelmes férfi fel tudja mérni azt, hogy ha egy gyermektelen nőt választana, akkor is idővel, a közös családalapítás során előjönne az az időszak, hogy nem lehet napközben spontán egymásnak esni (azért rendszeres szexre mindig lehet sort keríteni, gyerek mellett is, csak szándék kérdése), hogy a nő nem lesz olyan fitt és ápolt (gyermektelen nőnél lutri, hogy milyen lesz a szülés után, gyermekes nőnél pedig már tudható, így nem vesz zsákbamacskát).
Nyilván a gyerekes nő számára nem pálya az a férfi, aki felhőtlen szórakozást keres, ezért számomra teljesen irreleváns volt, hogy a felhőtlen szórakozást kereső férfiaknak mik az igényeik. Olyan társat kerestem, akivel újra felépíthetem az életem, aki mindenben partnerem, akivel akár új családot lehet később alapítani. (Nem apát a gyermekemnek, van apja, de nyilván fontos szempont volt, hogy kölcsönösen elfogadják egymást a gyermekemmel.)
Mivel sikerült ilyen társat találnom, ezért nyugodtan kijelenthetem, hogy lehet találni. Kapcsolatunk 98%-ban az egymás iránti figyelemből, törődésből áll, és csak 2%-ban szól az előző kapcsolatomból született gyermekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!