Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis mire számít az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mire számít az, aki privátban elküldi a társkeresési tapasztalatait és csalódásait minden kérés nélkül?

Figyelt kérdés
Már többször tiltottam, mindig más a neve. De biztos, hogy nem egyetlen ember csinálja. Sokszor előfordult, hogy válaszoltam egy társkeresési kérdésre. az se derült ki, nő vagyok-e vagy férfi, és kaptam egy levelet arról, hogy ő milyen felmérést végzett társkeresőkön, linkekkel meg kapcsolódó kérdésekkel ellátva. Nem értem a motivációt. Volt, hogy visszaírtam (eleinte még elhittem, hogy nekem szól), de köszönés vagy a levélre történő bármilyen visszautalás nélkül jött a következő válasz, gondolom, szintén előre megírva. Ha 3. alkalommal is visszaírtam volna, vajon lett volna 3. szöveg is? Komolyan, mi a motiváció ebben?
2016. szept. 27. 21:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Önigazolás miatt csinálja. Ráír bárkire, általában igy alakítja a dolgot, hogy elküldjék a p**ba, így megnyugvással megveregetheti a saját vállát, mondván: ugye, hogy igazam volt, minden nő krrrva/szemét/pénzéhes/számító stb.
2016. szept. 28. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!