Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mire számít az, aki privátban elküldi a társkeresési tapasztalatait és csalódásait minden kérés nélkül?
Köszönöm a válaszokat.
"Pár jó szóra, egy kellemes beszélgetésre, ötletekre, vagy bármi? "
Talán nem tettem egyértelművé, hogy akik ilyeneket küldenek, rendszeresen kisregényeket írnak. Én nem vagyok az a típus, aki egy bekezdést nem képes végigolvasni, és odaírja 3 mondathoz, hogy jaj, de hosszú, de kéretlenül kapni 4 bekezdést a semmiről... Aki beszélgetni akar vagy nem ennyit ír, vagy ennyit ír, de akkor tudja, hogy számomra releváns a téma.
"Minimum arra, fizesd meg a munkáját, ha már fáradozott a felmérés elkészítésével és még meg is osztotta veled."
Gondolom vicc, de azért leírom, hogy baromira nem felmérés az, hogy egyszer regisztrál valahova, van némi tapasztalata, és aztán úgy dicsekszik az eredményeivel, mintha Chomsky kutatásaiban vett volna részt.
Én arra is gondoltam, hogy a hasonszőrűeket akarják megtalálni, hogy együtt szidják a nőket, de akkor meg nem logikus, hogy milyen jellegű válaszadóknak reagálnak.
Én mondjuk tipikus regényírós típus vagyok, valószínűleg, mert minden ismerősöm utál (a többi ember is) és magammal vagyok összezárva, a gondolatom sok, de nem adhatom ki őket, így pofázom mint egy félőrüt remete.
De kéreltenül csak ritkán és már nem érdekel ha nem ír vissza senki. Úgyis utál mindenki, és még ha meg is kísérlek javítani a régiek inkvizíciója megtalál és azonnal lepontozak "alanyi jogon" még ha jókat írok akkor is.
Én ezzel még nem találkoztam, lehet szerencsém is volt. Viszont érdekelnek ezek a tapasztalatok, ha már ilyen "felmérést" készített valaki. Kérdező, továbbítanád nekem ezeket az üzeneteket? Csak kíváncsi vagyok rá.
Nem tudom mire számít. Talán azt várja, hogy vitába szállj vele, elkezd bizonygatni, hogy te nem vagy olyan és arra számít, hogy ezen az úton kialakíthat veled valami barátságot vagy többet. Én a helyébe nem tenném ezt, de hát nem mindenki egyforma. És nem mindenki normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!