Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis mire számít az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mire számít az, aki privátban elküldi a társkeresési tapasztalatait és csalódásait minden kérés nélkül?

Figyelt kérdés
Már többször tiltottam, mindig más a neve. De biztos, hogy nem egyetlen ember csinálja. Sokszor előfordult, hogy válaszoltam egy társkeresési kérdésre. az se derült ki, nő vagyok-e vagy férfi, és kaptam egy levelet arról, hogy ő milyen felmérést végzett társkeresőkön, linkekkel meg kapcsolódó kérdésekkel ellátva. Nem értem a motivációt. Volt, hogy visszaírtam (eleinte még elhittem, hogy nekem szól), de köszönés vagy a levélre történő bármilyen visszautalás nélkül jött a következő válasz, gondolom, szintén előre megírva. Ha 3. alkalommal is visszaírtam volna, vajon lett volna 3. szöveg is? Komolyan, mi a motiváció ebben?
2016. szept. 27. 21:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Egyszerű. Az önsajnálkozás és a figyelemfelkeltés ad értelmet az életének. Azt várja, hogy reagálj, amiért olyan kis szerencsétlen a társkeresés terén. Kell neki egy reakció a külvilágtól, anélkül üresnek érzi az életét. Ez olyan, mint a mutogatós bácsi, csak internetes verzióban és nem a farkát mutogatja.
2016. szept. 27. 21:47
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Trú wördz.
2016. szept. 27. 21:49
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Engem egyszer egy srác vont kérdőre, de elég vehemens módon, hogy a nők miért hülyítik.

Nem tudom, hogy honnan gondolta, hogy én tudni fogom, hogy miért.

2016. szept. 27. 21:52
 4/21 anonim ***** válasza:
70%

Pár jó szóra, egy kellemes beszélgetésre, ötletekre, vagy bármi?

Nem is tudom... Sajnos én is figyelemhiányos vagyok mivel senki le se szart soha, szóval ez inkább volt szubjektív vélemény.

2016. szept. 27. 21:52
 5/21 anonim ***** válasza:
79%

Most vicces próbáltál lenni? Nem jött be.

2016. szept. 27. 21:57
 6/21 anonim ***** válasza:
75%
Kihasználónév is ráír mindenkire, tényleg.Ő a barlangi troll akit az ősz előcsal :D
2016. szept. 27. 22:03
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom neki sincs senkije, akivel kommunikálhat, így a maga fura módján próbálkozik fűnél-fánál. Nekem is volt szerencsém ilyenekhez (habár tudattam, hogy férfi vagyok), annyit kiderítettem, hogy komoly szocializálódási problémáik vannak és hatalmas feszültség (néhol düh) van bennük. Teljes mértékben megértem őket, de jobb távol maradni az ilyen emberektől.
2016. szept. 27. 22:06
 8/21 anonim ***** válasza:
9%
#6: Hanem?
2016. szept. 27. 22:08
 9/21 anonim ***** válasza:
62%
Minimum arra, fizesd meg a munkáját, ha már fáradozott a felmérés elkészítésével és még meg is osztotta veled.
2016. szept. 27. 22:15
 10/21 anonim ***** válasza:
40%
Nekem még sosem küldtél, akkor pótold sürgősen.
2016. szept. 27. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!