Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz kicsit kamuzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz kicsit kamuzni magamról?

Figyelt kérdés
Randizásnál gondolok, hogy elcsábítsam a lányt, pl hogy ahol dolgozok nem alkalmazott vagyok, hanem vezető. Vagy egy másik hogy fociztam fiatalon és azt mondom, hogy NB1-ben nem pedig csak megyeiben. Tehát olyan dolgokról amik akár meg is történhettek volna. Nem olyan nagy kamut, hogy Hollywood-i színész vagyok. 24 F

2016. szept. 27. 11:45
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

#39.

Lehet a szavakon lovagolni, csak van, amikor felesleges. Azt mondod, a smink nem hazugság. Hanem mi?

A valóságos állapotod az, ahogy felkelsz az ágyból. Ha ezt különféle művi beavatkozásokkal megszépíted, akkor megváltoztatod a valóságot. Az igazság megváltoztatását pedig mifelénk hazugságnak szokták nevezni.

De nincs ezzel baj, ne érts félre! Évmilliók óta bevett gyakorlat ez, és éppen ezért senki sem botránkozik meg rajta, és senki sem tartja valódi hazugságnak. Mint ahogy azt sem, hogy az ismerkedési fázisban inkább bélcsavarodást kapunk, de akkor sem fingunk a kiszemelt lány orra alá. Később az együttélés során természetessé válik, de a széptevés időszaka nem a teljes igazságról szól.

2016. szept. 29. 10:56
 42/49 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nem az vagyok, akinek írtad, de reagálnék. A smink is lehet hazugság, de nem tekinteném problémának. Ennyi erővel az is hazugság, amikor nem mondod meg a barátnődnek, hogy előnytelen a ruhája, hanem azt mondod, hogy szép mindenben. De ez nem ugyanaz. Előbb utóbb látod majd smink nélkül a lányt, és valószínűleg nem csak az esküvő előtt. Ahogy a nő is látja a férfit elegánsabb öltözet nélkül. Ennyi erővel a csinos ruháról is hiheted, hogy mindig abban járok. Sőt, mi a biztosíték, hogy egy év múlva nem hízom el?

Az életben vannak ilyenek, de hasonlítsuk már az alap személyiségünk, az időtöltésünk hazugságát a sminkhez. Az a mérték, ahogy a legtöbb nő sminkel amúgy nem sok. Az iylen sminkkel/smink nélkül fotók a neten csak a kiló vakolatot használó nőknél jellemző, ez pl. a spanyoloknál nagy divat, de nálunk ritka.

2016. szept. 29. 12:14
 43/49 anonim ***** válasza:
Én sem tekintem problémának, utolsó. Pont erre akartam rávilágítani, hogy semmi rossz nincs benne, de ennek ellenére valamilyen szinten hazugság. Becsapás. Plasztikusabb példaként említhettem volna a push up (vagy akár a sima) melltartót is, vagy a 70-es évek férfidivatjában a magassarkú cipőt. Mindegyiknek az (volt) a célja, hogy előnyösebb színben tüntesse fel a viselőjét. De - nem győzöm hangsúlyozni - nincs ezzel probléma. Csak a kamaszok feketén-fehéren látnak mindent, és ha azt mondom valamire, hogy hazugság, egyből azt hiszik, hogy valami ordenáré nagy bűnnek tartandó dologról beszélek.
2016. szept. 29. 13:47
 44/49 anonim ***** válasza:

"Az életben vannak ilyenek, de hasonlítsuk már az alap személyiségünk, az időtöltésünk hazugságát a sminkhez.2

Gondolom, azt akartad írni, hogy "de NE hasonlítsuk..."

De hasonlítsuk! Meg kellene érteni, hogy a férfi és a nő két teljesen külön világ. A férfi a szemével lesz szerelmes, a nő a fülével. Pontosan erre megy ki az egész. A mivel a férfi érdeklődését a látvánnyal lehet megfogni, a nők az ebben rejlő lehetőséget használják ki. Nem tudatosan és nem ártó szándékkal teszik ezt. Egyszerűen Evolúció bácsi évmilliós tapasztalat erre predesztinálja őket.

De egy szóval sem állítom, hogy a férfiak jobbak. Ők azt használják ki (szintén nem tudatosan és ne ártó szándékkal), hogy a nők sokkalta érzőbb lelkek. Csak éreztetnem kell, csak el kell hitetnem velük, hogy velem megfogták az isten lábát. Ehhez pedig a fülükön át vezet az út.

2016. szept. 29. 14:12
 45/49 anonim ***** válasza:
Egy gondolat erejéig visszakanyarodnék az eredeti kérdéshez. Az NB1-ről szóló hazugság (amellett, hogy ez már tényleg durva) nem célravezető. A sport alapból az ellenfél legyőzéséről szól, és mint írtam, a nők érző lelkek. Bennük sokkal kevesebb tesztoszteron tombol, mint bennünk, pasikban. A küzdőszellemért, a nyerni akarásért pedig a tesztoszteron felel. Ha már füllentesz, okosan tedd. Azt hitesd el a csajjal, hogy te is érző lélek vagy.
2016. szept. 29. 14:37
 46/49 anonim ***** válasza:

"De hasonlítsuk! Meg kellene érteni, hogy a férfi és a nő két teljesen külön világ. A férfi a szemével lesz szerelmes, a nő a fülével."

Ezt nőként egész egyszerűen nem tartom igaznak.

2016. szept. 29. 17:45
 47/49 anonim ***** válasza:

Szomoru, hogy errol kell hazudnod, hogy erzo lelek vagy. Az emberek! tobbsege az, nem nemfuggo, ahogy az sem, ki mennyire.

Ez nem romantikus vagy akarmi ilyesmi, hogy mindennel jobban kellett neked egy no 50 elozo utan es ezert lehazudod neki az eget. Ez inkabb ijeszto. A megbanas nelkuli hazudozas egyes szemelyisegzavarok jele, nyilvan ennyitol nincs semmi pszichologiai bajod, de ettol fuggetlenul inkabb ijeszto egy ilyen ferfi, mint vonzo.

2016. szept. 29. 17:52
 48/49 anonim ***** válasza:

A smink nem hazugság. A smink smink. Ezen az alapon akkor a borotvált arc is hazugság, hiszen valójában egy férfi arcán nő a szőr minimum akkorára, mint a Szulejmánban a szereplőké.

Minden értelmes ember tudja, hogy a szájon az a nagyon piros rúzstól van, a szemen az árnyén szemfestéktől. Ebben nincs hazugság. A hajfestésben sincs, és egy tetkóban, ruhában sincs.

Kitalálni sosem volt dolgokat, az viszont tényleg hazugság.

2016. szept. 29. 18:10
 49/49 anonim ***** válasza:
Sose vitatkozz nőkkel. Az olyan, mint a szobabiciklizés. Csak belefáradsz, de nem jutsz sehova.
2016. szept. 29. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!