Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy lánynak elkezdek magamról mesélni, csak annyit válaszol hogy "aha, áhhh, tényleg? "?
Azután azzal be is van fejezve.
Pedig előtte végighallgattam élete történeték, már bele élem magam hogy esetleg lesz valami belőle, aztán hoppon maradok.
Vagy esetleg mindíg olyanokat fogok ki akikkel érdemben nem lehet kommunikálni? Szinte csak olyan volt.
Vagy olyanokat fogsz ki akikkel nem lehet normálisan társalogni vagy
1. unják amiket mondasz nekik
2. nem tudnak hozzá szólni a témához mert nem jártasak benne (pl. a fluxuskondenzator működését ecseteled egy 15 percig)
3. nem értenek egyet veled/abból amit mondasz rájönnek, hogy nem vagy hozzájuk illő (de nem akarnak megbantani vagy konfliktusba kerülni azzal, hogy ezt el is mondják.)
4. Utolsó ötletem: anyukák szokták ezt mondani a gyerekeknek mikor a boltban vagy az utcan folyamatosan dumalnak csak anyukat rohadtul nem erdekli vagy teljesen mas koti le es igy tudja szinlelni hogy megis figyel
Elso valaszolo jol leirta, szerintem 90,szazalek hogy untatod ot.
Sajat magambol kiindulva en akkor valaszolok igy amikor nem akarok megbantani valakit de mar unom a beszelgetest
Valószínűleg nem érdekled őt.
Ha egyáltalán nem is kérdez vissza semmit,akkor meg pláne nem érdekli mi van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!