Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy dontsem el magamrol hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dontsem el magamrol hogy helyes vagyok-e?

Figyelt kérdés

Az utobbi idoben egyre tobb ember mondogatja nekem hogy helyes vagyok. Korabban nagyon messze voltam ettol igy ezert nem is igazan tudom ezt elhinni. Viszont mostmar nem csak ismerosok hanem idegenek is megjegyzik nekem ezt ami jolesik csak nem ertem hogy a velem egykoru lanyoknal ez miert nem elony?

Hogy tudnam ezt kideriteni hogy megis mihez tartsam magam? Eddig nem probalkoztan lanyoknal mert korabban nagyon elegedetlen voltam magammal igy ha tenyleg helyesebb lettem talan szivesebben nyitnek a lanyok fele is.

Kepet nem szeretnek kuldozgetni. Ugyhogy tenyleg valami otletre lennek kivancsi.

19/F

2015. aug. 12. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézz tükörbe!
2015. aug. 12. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
helyes vagyok, nem vagyok helyes, helyes vagyok...szirom tépés
2015. aug. 12. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Dobj fel egy érmét, ha fej - helyes vagy, ha írás - hazudnak a többiek.
2015. aug. 12. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Menj el egy szórakozóhelyre, és csajozz. Ha könnyedén összejön helyes vagy, ha nem, akkor nem vagy az.
2015. aug. 12. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
küldj képet, majd én eldöntöm :D
2015. aug. 12. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Kép nélkül értelmetlen a kérdés. Azt meg nmem küldesz. Nos hiába mondja neked a többség hogy helyes vagy, ha magadat rondának látod. Ezen csak Te tudsz segíteni, senki más. Az biztos, hogy nézhetsz ki akárhogy, önbizalom nélkül nehezen fogsz felszedni lányokat.
2015. aug. 13. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!