Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz kicsit kamuzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz kicsit kamuzni magamról?

Figyelt kérdés
Randizásnál gondolok, hogy elcsábítsam a lányt, pl hogy ahol dolgozok nem alkalmazott vagyok, hanem vezető. Vagy egy másik hogy fociztam fiatalon és azt mondom, hogy NB1-ben nem pedig csak megyeiben. Tehát olyan dolgokról amik akár meg is történhettek volna. Nem olyan nagy kamut, hogy Hollywood-i színész vagyok. 24 F

2016. szept. 27. 11:45
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Szóval ahhoz nem kell mindenféle f...ságot kitalálnod magadról, hogy te mit tanultál, milyen a híred meg stb.
2016. szept. 27. 15:11
 32/49 A kérdező kommentje:
vidéki vagyok, az itteni diszkó bezárt xd
2016. szept. 27. 15:18
 33/49 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon őszinte és bizalmas lesz a kapcsolatotok, ha már jó előre leraktad a hazugság díszes betonburkolatát.
2016. szept. 27. 15:41
 34/49 anonim ***** válasza:

Fejes Endre: Jó estét nyár, jó estét szerelem.

"Én lenni diplomat"

Bevált? Igen. Eltekintve a drámai körítéstől és befejezéstől.

Nézzd meg a filmet vagy olvassd el a könyvet.

Olyan nőkhöz jutott, akik különben szóba sem álltak volna vele.

Prűdebb időszak volt. Nincs a darabban, de mellé képzelhető, hogy bizony ezeket a hölgyeket meg lehetett kurficolni.

Tartós kapcsolat kialakulhat belőle? Esetleg.

Némelyik nőknek olyan ember kell, akiről azt hiszik valaki.

Menőbb egy nagykorú mercedes, mint egy 4x annyit érő új swift.

2016. szept. 27. 15:50
 35/49 anonim ***** válasza:
Ez mekkora XD
2016. szept. 27. 18:08
 36/49 anonim ***** válasza:
Akár meg is történhetne? Most komolyan?
2016. szept. 27. 22:25
 37/49 anonim ***** válasza:
Az udvarlás szinonimája a széptevés. Ez a szó pedig azt jelenti, hogy teszed a szépet, azaz szép képet festesz magadról. A csajok sminkkel, egyéb szépítőszerekkel teszik ezt, a fiúk meg lehazudják a csillagot az égről. (Persze itt egy páran mindjárt lehurrognak, hogy ők ugyan nem hazudnak, de ilyet csak az mond, aki még nem találkozott azzal a nővel, akit mindennél jobban meg akart szerezni.) Idővel aztán mindketten "lebuknak", de addigra valamicske érzelem is kialakul, és olyankor elfelejtődnek ezek az apró, kegyes csalások. A baj csak az, kérdező, hogy te ezt nagyban akarod űzni, és komolyabb volumenű valótlanságokat akarsz letolni a csajok torkán. Ezek viszont - ha véletlenül nem is derülnek ki - az önbecsüléseden fognak léket ütni.
2016. szept. 28. 11:51
 38/49 anonim ***** válasza:
Igen én jövök hurrogni. kikérem magamnak, nem hazudok. Ha hazudni kéne ahhoz ,hogy valakit érdekeljek akkor eleve veszett ügy lenne. Szerintem a hazugság gáz... Lehet modani ,hogy akkor még nem volt nagy ő stb. ,de nem értem ,hogy miért kéne bármikor hazudni emiatt. Helyesebb lenne úgy megfogalmazni ,hogy sokan hazudnak, tisztelet a kivételnek stb.
2016. szept. 28. 21:03
 39/49 anonim ***** válasza:
A smink nem hazugsag. Nem a szemelyisegunkrol hazudunk, plusz keves aki annyira sminkel, hogy tenyleg total mas arca lesz a smink alatt. Szerencsere meg nem hozott ossze az elet olyan ferfival, akirol a kapcsolatunk alatt kiderult volna, hpgy barmiben is hazudott. Alapbol gyanus mar ismerkedes alatt, aki mindenfele nagyot mond magarol. Nem is ilyenekkel lehet megnyerni a not, hogy fuh ennyi meg annyi bajnoksagon kupakat nyertel....
2016. szept. 28. 22:48
 40/49 anonim ***** válasza:

Erről beszélek, qutyamut. Te még nem találkoztál azzal a nővel, akinek a megszerzése mindennél fontosabb volt neked.

Mesélek valamit. Közel 50 kapcsolatom volt, mert nem vagyok megalkuvó típus, és én az igazit kerestem. Ha valami nem klappolt, továbbléptem. Jó pár évig én is kibäszottul büszkén tetszelegtem még önmagam előtt is az erkölcsi fárosz szerepében, aki sohasem hazudik. Már egy váláson is túl voltam, amikor életem nagy szerelmével sodort össze az élet. És megdöbbenve tapasztaltam, hogy én, a becsület bajnoka, a két lábon járó gerinctanulmány hazudok, mint a vízfolyás! Nem nagy dolgokra kell itt gondolni, de bizony itt-ott kicsit megszépítettem a múltamat. És tettem ezt minden erkölcsi skrupulus nélkül. Akkor tanultam meg, hogy vannak felettünk álló evolúciós törvények, amiket nem, vagy csak ideig-óráig lehet kijátszani.

2016. szept. 29. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!