Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már senkinek nincs igénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már senkinek nincs igénye normál tempójú ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Folyton kérdezgetik, hogy miért nem randizom/ismerkedek gyakrabban. Az a problémám, hogy a férfiak már első vagy második alkalommal le akarnak fektetni, és ha közlöm, hogy ez nekem túl gyors, megsértődnek és odébbállnak. Értem én hogy most már az a divat, és hamar találnak olyat, aki megteszi, meg legyünk nyitottak és élvezzük az életet, de ez nekem akkor is korai. Még csak nem is az udvarlást hiányolom, hanem az ismerkedési fázist, a randizgatást. Hogy legyen időm vonzódni a másik belső tulajdonságaihoz is, hogy megismerjük egymást valamennyire hogy kiderüljön, egymást keressük e. Nem az lenne a normális?

(Nem azt mondom, hogy várjunk hónapokat, de azért teljen már el egy vagy két hét ismerkedéssel)

2016. szept. 26. 14:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy jó testű volt, csak nem elég jóképű vagy nem elég magas. Az igények nem egyformák minden nőnél. Viszont minden nőnek csak a külső számít.
2016. szept. 27. 17:28
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem a jó kinézettől függ az, hogy szétteszed-e a lábad a pasinak első randin, hanem hogy mit duruzsol a füledbe, mennyire nyer meg a személyisége, és alakul ki ezzel a vágy egy kis kalandra.

Alkoholos befolyásoltság segít ezen is, hogy kicsit felgyorsuljanak az események.

2016. szept. 27. 17:40
 23/25 anonim ***** válasza:
Az alkoholszint valóban számít, mert részegen szebbnek látod az illetőt, azon kívül viszont csak a külső. Jóképű sráctól a leggázabb duma is nyerő, csúnyától a legfrappánsabb sem. A személyiségüket is külső alapján ítélitek meg, egy jóképű pasinak nem veszitek észre a hibáit, és felruházzátok csupa jó tulajdonsággal.
2016. szept. 27. 18:25
 24/25 anonim ***** válasza:
22-es vagyok. 23-assal nem teljesen értek egyet, szerintem az alkohol épp a gátlásokat mossa el, onnan meg ha megvan a kémia az illetővel, akkor könnyen belemegy az ember ebbe-abba. És nem az a kémia, hogy szimpatikus, hanem ha mocskosul kívánod akkor és ott.
2016. szept. 27. 18:53
 25/25 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a az alkohol segít feloldani bizonyos gátlásokat, de én arra is emlékszem piás koromból, hogy milyen szar másnap találgatni, hogy kinek is mondtam, mit.

Na most képzeld el a nőt, akiből meg csorog kifelé a cucc.... a legrosszabb megoldás, azt hiszem.

Jó úton jársz Kérdező, csak ne legyél türelmetlen!

2016. szept. 27. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!