Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már senkinek nincs igénye normál tempójú ismerkedésre?
Folyton kérdezgetik, hogy miért nem randizom/ismerkedek gyakrabban. Az a problémám, hogy a férfiak már első vagy második alkalommal le akarnak fektetni, és ha közlöm, hogy ez nekem túl gyors, megsértődnek és odébbállnak. Értem én hogy most már az a divat, és hamar találnak olyat, aki megteszi, meg legyünk nyitottak és élvezzük az életet, de ez nekem akkor is korai. Még csak nem is az udvarlást hiányolom, hanem az ismerkedési fázist, a randizgatást. Hogy legyen időm vonzódni a másik belső tulajdonságaihoz is, hogy megismerjük egymást valamennyire hogy kiderüljön, egymást keressük e. Nem az lenne a normális?
(Nem azt mondom, hogy várjunk hónapokat, de azért teljen már el egy vagy két hét ismerkedéssel)
Nem a jó kinézettől függ az, hogy szétteszed-e a lábad a pasinak első randin, hanem hogy mit duruzsol a füledbe, mennyire nyer meg a személyisége, és alakul ki ezzel a vágy egy kis kalandra.
Alkoholos befolyásoltság segít ezen is, hogy kicsit felgyorsuljanak az események.
Lehet, hogy a az alkohol segít feloldani bizonyos gátlásokat, de én arra is emlékszem piás koromból, hogy milyen szar másnap találgatni, hogy kinek is mondtam, mit.
Na most képzeld el a nőt, akiből meg csorog kifelé a cucc.... a legrosszabb megoldás, azt hiszem.
Jó úton jársz Kérdező, csak ne legyél türelmetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!