Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már senkinek nincs igénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már senkinek nincs igénye normál tempójú ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Folyton kérdezgetik, hogy miért nem randizom/ismerkedek gyakrabban. Az a problémám, hogy a férfiak már első vagy második alkalommal le akarnak fektetni, és ha közlöm, hogy ez nekem túl gyors, megsértődnek és odébbállnak. Értem én hogy most már az a divat, és hamar találnak olyat, aki megteszi, meg legyünk nyitottak és élvezzük az életet, de ez nekem akkor is korai. Még csak nem is az udvarlást hiányolom, hanem az ismerkedési fázist, a randizgatást. Hogy legyen időm vonzódni a másik belső tulajdonságaihoz is, hogy megismerjük egymást valamennyire hogy kiderüljön, egymást keressük e. Nem az lenne a normális?

(Nem azt mondom, hogy várjunk hónapokat, de azért teljen már el egy vagy két hét ismerkedéssel)

2016. szept. 26. 14:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
De, miért ne lenne? Rossz emberekkel randiztál, próbálkozz tovább.
2016. szept. 26. 14:27
 2/25 anonim ***** válasza:
41%
Nekem soha nem volt célom az, hogy gyorsan ágyba vigyem a lányt. Valahol kiábrándító is, hogy 2-3 nap után már minden megtörtént. 27/f
2016. szept. 26. 14:31
 3/25 anonim ***** válasza:
25%
Engem már hagyott faképnél csaj amiatt, hogy még a második randin se csókoltam meg, tehát biztos nem is tetszett nekem. Pedig csak jelet nem adott rá, hogy szeretné, én meg türelmesen vártam.
 4/25 anonim ***** válasza:

Már megint az általánosítás. Nem minden férfi ilyen, csak meg kell találni a normálisakat. Lehet, hogy te keresgélsz rossz körökben.

Én sem szoktam ajtóstól rontani a házba, de azt sem mondom, hogy nemet mondanék, ha pár nap után az ágyába rángatna a leányzó. De ha neki több idő kell ehhez, meg szeretne ténylegesen ismerni, akkor nem rohanok el sértődötten, hanem szervezek olyan programokat, ahol megimserhetjük egymás személyiségét.

Csak keresni kell, és találni fogsz ilyen férfiakat. :)

30F

5/25 anonim ***** válasza:
58%

Természetesen sokaknak van igénye az általad normálisnak tekintett tempójú ismerkedésre. Abban is biztos vagyok, hogy hamarosan itt is fognak írni neked egy csomóan.

Egyszerűen arról van szó, hogy azok a férfiak, akikkel eddig randiztál, csak le akartak feküdni veled, de nem akartak komolyabb kapcsolatot. Igazából ez egyáltalán nem meglepő, hiszen egy férfi számára sokkal több olyan nő van, akivel lefeküdne, mint akivel komoly kapcsolatot alakítana ki. Előbbihez pedig nem igazán kell megismerni a másikat. Következésképpen sokkal több olyan férfi lesz, aki lefeküdne veled és ezért hív randira, mint az olyan, aki komoly kapcsolatot szeretne tőled.

Az egyetlen, amit tehetsz, hogy kitartóan próbálkozol tovább.

2016. szept. 26. 14:33
 6/25 anonim ***** válasza:

Ne add fel,nem mindenki ilyen.

Parom sajat allitasa szerint boven kielte magat mire talalkoztunk.Legnagyobb meglepetesemre 1.ottalvasra (1.5honap randizgatas utan) direkt nem hozott gumit h ne legyen semmi...idot akart adni nekunk.2eve vagyunk egyutt,mindketten 30+.

2016. szept. 26. 14:37
 7/25 anonim ***** válasza:
60%
Aki ilyet mond azt vágd orrba vagy gyomorszájon, igy megtanulják a nyomorékok hogy az nem müködik
2016. szept. 26. 14:44
 8/25 anonim ***** válasza:
5%
Mellesleg köszönd a társaidnak, akik szexkapcsolatokba játékokba hajtják a férfiakat, mert csak úgy lehet hozzájuk közelebb kerülni. Ahogy észrevettem sok nőnek tabu a komoly kapcsolat, inkább a kalandozások éljünk a mának felelősségek nélkül felfogás jellemző. a Külsőről nem is beszélve, ami ezt tükrözi, mini pcsa farmer, kivágott ruha. Nem mondanám normális komoly Nőnek aki ilyen.
2016. szept. 26. 15:02
 9/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Nyilván csak a saját nevemben beszéltem, gondolom hogy ugyan úgy probléma van a női oldalon is. De mivel hetero vagyok, ezzel kevésbé szembesülök. És persze, ha nem lennének olyan nők, akiket írtatok, olyan férfiak sem lennének, akiket én írtam. Nem is úgy tettem fel a kérdést, hogy "Miért nincs igénye a férfiaknak..."

Gondolom hogy van igény még arra, hogy időt hagyunk egymás megismerésére, csak egyre ritkábban találkozom ilyennel.

2016. szept. 26. 15:17
 10/25 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel a tempó. Úgy viselkedem, ahogy jól érzem magam. Nyilván tudok várni, de biztos nem kötök időhöz ilyesmit.
2016. szept. 26. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!