Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már senkinek nincs igénye normál tempójú ismerkedésre?
Folyton kérdezgetik, hogy miért nem randizom/ismerkedek gyakrabban. Az a problémám, hogy a férfiak már első vagy második alkalommal le akarnak fektetni, és ha közlöm, hogy ez nekem túl gyors, megsértődnek és odébbállnak. Értem én hogy most már az a divat, és hamar találnak olyat, aki megteszi, meg legyünk nyitottak és élvezzük az életet, de ez nekem akkor is korai. Még csak nem is az udvarlást hiányolom, hanem az ismerkedési fázist, a randizgatást. Hogy legyen időm vonzódni a másik belső tulajdonságaihoz is, hogy megismerjük egymást valamennyire hogy kiderüljön, egymást keressük e. Nem az lenne a normális?
(Nem azt mondom, hogy várjunk hónapokat, de azért teljen már el egy vagy két hét ismerkedéssel)
Persze, kérdező, ez lenne a normális viselkedés ismerkedésben, sajnos nekem is ez a tapasztalatom hogy nem hagynak időt.. Én amit nőknél tapasztaltam hogy elsőre légy a szavak embere, légy ironman mutasd meg ki vagy honnan jöttél, ha ezt nem teszed az elején akkor rögtön át is néznek az emberen, vagy csak simán általánositanak amiből arra következtetnek magukban hogy biztos nincs valami jó életem, vagy nem vagyok 100. Az a baj sokan előbb itélnek, elképzelnek mindennek és előbb lebeszélik magukat a dologról esélyt sem adva. Pedig amúgy több minden rejlik egy olyan emberbe aki nem azonnal adja magát. Azt se értem pl hogy miért lesz rosszabb egy kapcsolat attól ha valakiről kiderül hogy pl nincs diplomája, vagy nem keres havi 300ezret, de amúgy viszonylag élhető életet él és amúgy jó ember.
De hát ez van.. embereknek a felszinességre van igényük, azt szeretik, s nemhogy még ezek az emberek akarják meggyőzni a világot h az a normális mindenki mást le kell nézni..
Én már csak nevetek az egész dolgon
Mi spec bő másfél év után feküdtünk le először, bár volt benn egy félig-meddig távkapcsolati szál is.
Szóval csak nyugi, van olyan férfi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!