Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak a ti barátnőtöknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak a ti barátnőtöknek, feleségeteknek előttetek mennyi kapcsolata volt? Ha sok nem zavart?

Figyelt kérdés
Írjatok kort is meg a kapcsolat milyenségét(házasság,komoly kapcsolat,szex kapcsolat,egyéjszakás). Ha ismerőssel együtt volt,hogy kezelitek? Vagy ha több partnere volt mint nektek azt,hogy kezelitek?
2016. szept. 21. 08:41
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
32%
6-os vagyok. Úgy látom itt egyeseknek még Aleska Diamond is egy feddhetetlen nő, mert ugye megcsalásról nem tudunk a részéről a többi meg mindegy, csak kiélte magát, szerette a munkáját. Hát egészségetekre! Egy kis hasonlattal élve, én inkább járok szalonban vett autóval, ti járjatok 5. tulajos kocsival. Jó kocsikázást!
2016. szept. 21. 15:42
 42/49 anonim ***** válasza:
77%
41# Bozaszto jo hasonlat, tekintve hogy az emberek tobbsege hasznalt autot vesz altalaban :Ddd
2016. szept. 21. 15:56
 43/49 anonim ***** válasza:
34%

De a kocsidnak max. 2 elözø tulaja volt... Aminek több az vagy vén csotrogány, vagy gyanûs vagy “kinek kell ez így?“

2016. szept. 21. 16:00
 44/49 anonim ***** válasza:

44%,

Semmi baj ezzel az elvárással egy olyan férfinál, akinek szintén két kapcsolata volt, de olyanok ne prédikáljanak vizet, akik bort isznak, úgy a korrekt.

2016. szept. 21. 16:39
 45/49 anonim ***** válasza:
43%

Elolvastam az előző kommenteket és úristen..

Komolyan az alapján döntjük el egy emberről, hogy értékes-e vagy sem, hogy hány különböző emberrel szexelt eddig?

Mondjuk, ahogy olvasgattam leginkább a nőkre terjedt ki ez a dolog, a pasiknál ugye nem gáz, nekik lehet.

Szerintem mindenkinek saját joga van eldönteni azt, hogy hogy éli az életét. Ha 30 éves korára már 20 pasival volt, egészségére. Ettől nem lesz kevesebb ember, sőt, lehet több dolgot tesz le az asztalra más területeken, mint egysmás másik ember.

Fene se tudja.. Lehet az az orvos, aki ma épp 3 ember életét mentette meg, 16 évesen épp lepippantott egy srácot a disco wcjében. Ne legyünk már h*lyék.

Akinek nem fér bele, az nem jön össze ilyennel. Akit nem érdekel, az összejön. Engem személy szerint sosem érdekelt, hogy az épp aktuális barátom hány lányt döntött meg előttem, nem ez alapján szelektálok. De nem is ítélem el azokat, akik sokkal voltak, ahogy azokat sem, akik mondjuk várják az IGAZIT. Mert semmi közöm hozzá.

2016. szept. 21. 16:59
 46/49 anonim ***** válasza:
56%
Persze, nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Mindegy, hogy ki merre, hogy hányat, de akkor azon sem kell fennakadni amikor egy pasi szól, hogy nem kellesz neki 15 másik után barátnőnek. Ennyi.
2016. szept. 21. 17:20
 47/49 anonim ***** válasza:
Le lehet engem pontozni nyugodtan, azon, hogy nekem nem kell egy fäszpörgettyű az sem fog változtatni, hogy egyeseknek nem tetszik ez a szemléletem. Nem korlátozok én senkit a kalandozásaiban, felőlem lehet egyszerre hárommal is. Egyedül én korlátozódok a párkeresésben, mert ehhez a csoporthoz nincs gusztusom barátnői vagy feleség szinten gondolni. Pedig nem vagyok egy pedáns ember.
2016. szept. 21. 20:45
 48/49 anonim ***** válasza:
0%

Akinek már 10-20-30 kapcsolata volt és még mindig nem találta meg az igazit, azzal valami nagyon nem oké, már bocs. Nekem senki ne mondja hogy majd ő tudni fogja, mit akar. Pont hogy ők nem tudják. Akik hosszú évek óta élnek BOLDOG házasságban (én nem tudom hogy a hosszú együtt töltött éveket ugyan miért kell egy unalmas, szar kapcsolattal azonosítani - ree-banc logika, mindenki magából indul ki ugye), na azok tudnak valamit. :)

Nekem nem kellene olyan partner, akinek sok volt. Az meg, hogy vége lesz 1 vagy 2 kapcsolatomnak, nem jelenti azt, hogy tizenötödiknek is kell lennie meg hogy nem tudok egyedül létezni pár évig. Az ilyen emberekkel valami nagyon nem oké, hiába bizonygatják az ellenkezőjét. :)

Aki meg a párja múltját nem ismeri - azt nem is minősítem. Nem kell részletekbe menően beszámolni, de hogy még a számokat is titkolják egymás előtt, sőt, nem is kíváncsiak rá - gratulálok, te aztán ismered azt, akivel összekötötted az életedet. :) Az ILYENEK válnak és az ILYENEK háborodnak fel ha a másik belenéz a telefonjába vagy szólják le azokat a házaspárokat, akik tényleg szeretik egymást. Mert ugye nyilván "egymáson élnek" :D Egyszerűen kiégnek, nem tudnak igazán szeretni egy idő után... Sosem tudnak igazán összeforrni egy emberrel, mert nem is akarnak. Ilyen a mentalitásuk.

Nem mindenki vágyik másra. Aki másra vágyik a "kevés pártiak" közül, annak nem az a baja hogy nem volt elég emberrel (MERT ILYEN NINCS!) hanem hogy valami nem oké a kapcsolatban. Normális helyeken ugye folyamatosan dolgoznak a kapcsolaton. Aki meg tudja, hogy majd úgyis lesz másik fax - az egyből félremegy meg válik. Pedig aztán nem vagyok egy nagy válásellenes, sőt, tudni kell hogy hol van az elég. Hogy kinél mennyi fér bele, az nagyban árulkodik a mentalitásáról. Akinek elmennek a nagy számok, az alapból nem egy kapcsolatán dolgozó típus. Nekem nem menne el a nagy szám, nem jönnék össze akárkivel, nem feküdnék össze mindenkivel egy hét után és nem vagyok megrögzött kapcsolatfüggő. Szeretem a jó szexet, de azért nem egy rakás emberrel. Azt is szeretem tudni, hogy ki rakja belém... Persze ez sajnálatos módon egyre kevésbé számít az embereknek. Szomorú. Lehet magyarázgatni a dolgot, de azért aki alapból megfontoltabb és kitartóbb, az nem kapkod minden áron kapcsolat után és nem is ugrik bele egyből mindenbe. Így jön ki a kis szám. :) A ribit meg nevezzük már ribinek, ne magyarázzuk meg hogy nem az. :D

2016. szept. 22. 18:42
 49/49 anonim ***** válasza:
Igazabol az ilyen 1-2 kapcsolatos embereknek ugysincsen ralatasuk a temara, maximum 1-2 ismerosbol indulhatnak ki, ami alapjan nem lehet altalanos igazsagokat levonni, tehat irrelevans a velemenyuk a sok kapcsolatos emberekrol.
2016. szept. 22. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!