Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak a ti barátnőtöknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak a ti barátnőtöknek, feleségeteknek előttetek mennyi kapcsolata volt? Ha sok nem zavart?

Figyelt kérdés
Írjatok kort is meg a kapcsolat milyenségét(házasság,komoly kapcsolat,szex kapcsolat,egyéjszakás). Ha ismerőssel együtt volt,hogy kezelitek? Vagy ha több partnere volt mint nektek azt,hogy kezelitek?
2016. szept. 21. 08:41
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
58%

Nem hinném én sem, hogy ettől lesz valaki több, vagy kevesebb.

Jó, ha valaki 30akárhány pasival van mire megházasodik, lehet, hogy őt valamilyen szinten negstívan befolyásolják ezek a tapasztalatok, bár ki tudja.

Nekem van pár kapcsolat a hátam mögött, ahogy a férjemnek is. Pontos számot nem tudok, ő sem kérdezte meg tőlem soha és szerintem ez így van jól.

Sok éve élünk együtt boldogan, tervezzük a harmadik babát, pedig lehet, hogy néhányan itt ribinek kiáltanának ki csupán egy szám miatt.

2016. szept. 21. 12:44
 32/49 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem meg aki az első 30-cal nem akart összeházasodni, a 31.-kel meg akar, az elég jól tudhatja, hogy mit akar. Valószínűleg jobban, mint aki már az elsővel összeházasodik.

Másrészt meg lehet valaki hűséges úgy is, hogy egymás után van 30 kapcsolata, és mindegyikhez hű, meg hűtlen úgyis, hogy csak kettő volt életében, de az parallel.

Lényeg a lényeg: a jelennel kell foglalkozni, nem a múlttal. Azzal, milyen a partnered veled, hogy bánik veled, mit tudtok egymással kezdeni. Aki a múlttal foglalkozik, az mind betegesen féltékeny általában, önbizalomhiányos, energiavámpír, folyton a korábbiakhoz méri magát stb. A múlton változtatni úgysem lehet, akinek ez nem elfogadható, az húzzon a fenébe mielőbb, mert csak mérgezi a környezetét a fölösleges hisztivel.

Én amúgy a rossz tapasztalatok után minden ilyen pasival gyorsan rövidre zárom. Zavar a múltam? Bocs, nem tudok rajta változtatni, mehetsz akkor a fenébe. Az első jelre, hogy ilyesmikbe bele akar kötni, szedheti a sátorfáját. Az összes ilyen alkalmatlan a párkapcsolatra. Teljesen mindegy, milyen volt a nő múltja, hány férfi volt benne korábban, ha egyetlen egy volt, arra is képesek rendszeresen hisztirohamot kapni úgy is, hogy nekik közben sokkal hosszabb az exlistájuk. De szerintem az ilyen gyökér még a nullára is képes így reagálni, féltékenyek ezek még egy vibrátorra is annyira kicsinek hiszik a saját p..csüket.

Tapasztalat. Ja, és nyafizik, hogy nem tehet róla, de ha az eszébe jut, akkor az neki annyira fáj, meg annyira dühíti, mert az "ő szerelme nem ilyen". Ezért megy a balhézás.

Na, ezt szoptam három évig 18-21 között. Iszonyatosan kikészültem lelkileg. Viszont meglett a tanulság: soha-soha-soha többé egyetlen ilyen férfit sem tűrtem meg az életemben! És jól tettem.

2016. szept. 21. 13:06
 33/49 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, a barátommal úgy semleges módon beszélgettünk erről, mindketten 2 emberrel feküdtünk le a múltban, ugyanúgy "rendes" komoly kapcsolatban. Mindkettőnk furának gondolja a kapcsolat nélküli szexet.

Az a 2 ex nem zavarja, az egyiket mondjuk ismeretlenül utálja, mert sokat bántott engem. A másikkal még régen jó haverok voltak, mostmár inkább csak ismerősök, néha mindhárman ott vagyunk ugyanabban a társaságban, semmi gáz nem szokott belőle lenni, felnőtt emberek vagyunk, tudjuk kezelni. A párom meg tudja, hogy oda meg vissza vagyok érte, és csak ő érdekel. Meg azt is, hogy az ex nem véletlenül ex, tőle akkor se akarnék semmit, ha ő lenne az utolsó férfi a földön.

A legjobb barátnőmtől meg kb undorodni kezdett a pasija, mikor megtudta, hogy a lány nem szűz, hanem már volt 1(!!) kapcsolata előtte, amiben volt szex. Nekem ez "enyhe" túlzás.

Azt megértem, ha 10+ partner már zavaró.

2016. szept. 21. 13:31
 34/49 anonim ***** válasza:

"A legjobb barátnőmtől meg kb undorodni kezdett a pasija, mikor megtudta, hogy a lány nem szűz, hanem már volt 1(!!) kapcsolata előtte, amiben volt szex. Nekem ez "enyhe" túlzás. "

Ez nem enyhe túlzás. Nagyon jól példázza, mennyire beteg az ilyen. Bezzeg az nem baj neki, ha neki volt már korábban szexuális kapcsolata, csak a nőnek ne legyen. És képes tönkre tenni más életét, megpróbálja a sárba taposni az önérzetét szegény lánynak azzal, hogy undorral tekint rá. Minden nőt tökre tesznek az ilyenek az irreális elvárásaikkal hülye rögeszméjükkel. Kerülni kell az összeset, mint a pestist.

Velem is azt éreztette a pasim 18 évesen, hogy útszéli vagyok, meg közönséges, csak mert előtte már volt egy barátom. Évekig nem mertem magas sarkút hordani vagy miniszoknyát - azt sulykolta, hogy az közönséges. Sok évig tartott kiheverni. Azt tanácsolom a barátnődnek, hogy dobja ki, és felejtsen el minden rosszat, amit hallott tőle.

2016. szept. 21. 13:41
 35/49 anonim ***** válasza:
Egyébként ez a múlton b..szakodás általában csak a férfiakra jellemző, a nőkre nem. Ugyanúgy, ahogy a kapcsolati erőszak is. És elég nagy a közös halmaz, az az én érzésem. Az a pasi, aki ilyeneken hergeli magát, más saját maga által kreált problémán is kiakad majd a másikat hibáztatva, és előbb utóbb, ütni fog - ezt jobb, ha minden nő az eszébe vési.
2016. szept. 21. 13:48
 36/49 anonim ***** válasza:

ma 13:41

Nem véletlenül tettem idézőjelbe..

2016. szept. 21. 14:44
 37/49 anonim ***** válasza:

"Egyébként ez a múlton b..szakodás általában csak a férfiakra jellemző, a nőkre nem"

HAHAHAHA! Elég ha a érfi egyszer találkozik az exével véletlnül monjduk a botban vagy a buszon 100%, hogy a nő nekiáll ezen rugózni meg nyomni a féltékenykedős baromságait.

2016. szept. 21. 14:50
 38/49 anonim ***** válasza:
A nonek meg nem kell talalkozni sem hozza, eleg, hogy ex letezett valamikor, es megy a balhe okkal ok nelkul.
2016. szept. 21. 15:01
 39/49 anonim ***** válasza:
15%

35:

Igen bmeg, persze hogy a férfiakra jellemző!

Mert ha te átlagosan, okésan kinéző nő vagy, akkor 7 nap alatt 7 férfival dugsz, ha nagyon akarsz. Ha nem vagy nagyon ronda vagy nagyon dagadt, akkor a legtöbb férfi legalább dugna veled. De ha még csúnyácskább vagy dagadtabb vagy, akkor is találhatsz könnyen férfit aki megdugna a csúnyábbak és dagadtabbak közül.

Ugyanígy átlagos férfiként meg "KICSIT" nehezebb ugyanennyi nőt összeszedni. Egy férfinak meg kell dolgoznia a szexért. Egy nőnek a valóságban elég lenne odamenni az utcán az első 5 férfihoz aki szembe jön vele és azt mondani "Van kedved most szexelni?". Tuti az első ötben találna, olyat aki igen. Napi akár többször is.

Arról nem is beszélve, hogyha egy férfi megcsal, akkor abból nem igazán lesz kakukkfióka, de fordítva megtörténhet az, hogy egy férfi olyan gyereket nevel, akiről nem is tudja hogy nem tőle van...

Ha én félrekúrok a házasságunkban, abból lesz gyerek amit a feleségemnek kell nevelnie, ami igazából nem is az övé? És fordítva? Na már érted.

2016. szept. 21. 15:22
 40/49 Titusztitusz ***** válasza:
Semennyi...Legalábbis olyan semennyi,ami szexuális kapcsolattal is együtt járt...Bár az mondjuk nem volt sohasem ellenére,ha udvarolni jártak hozzájuk mindenféle figurák,de arra nagyon vigyázott,hogy ne feküdjön le velük...Csak hitegette őket örökösen,és közben kitartóan várta az "igazit"...Aki aztán egy hihetetlen véletlen folytán az útjába is akadt idővel...(Éshát ez a személy voltam én...23 éve vagyunk házasok...)
2016. szept. 21. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!