Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak a ti barátnőtöknek, feleségeteknek előttetek mennyi kapcsolata volt? Ha sok nem zavart?
Figyelt kérdés
Írjatok kort is meg a kapcsolat milyenségét(házasság,komoly kapcsolat,szex kapcsolat,egyéjszakás). Ha ismerőssel együtt volt,hogy kezelitek? Vagy ha több partnere volt mint nektek azt,hogy kezelitek?2016. szept. 21. 08:41
11/49 anonim válasza:
Kérdező: mi van ha nem "átmennek" rajta? Mi van, ha neki kell szexre a másik? :D Jesszusom, azt hittem, ez nem a sötét középkor, de a jelek szerint még mindig az. :D A tehetetlen, butácska szegény nő, aki nem tudja, hogy mit akarhat az udvarlója...ugyanmár! Egészséges, felnőtt nő, aki vágyik és meg is kapja a minőségi szexet, anélkül, hogy kihasználnák. Elképzelhetetlen? Hát akkor el kell venni azt, akinek nincsenek igényei. Akkor nem kell félni attól, hogy keveset tudsz nyújtani, mert sosem lesz összehasonlítási alapja! Jó döntés neked!
12/49 anonim válasza:
Tényleg megérett az emberiség a pusztulásra. 😂 Miyen lazán írják egyesek, hogy sok... Nekem összesen 2, a férjemnek 1. Nem is vágyunk többre, örülünk hogy nem ismer minket a fél megye ÚGY. Nagyon boldog családban élünk. A szex meg őrültebb és változatosabb közöttünk, mintha lefeküdtem volna 10 másikkal, pedig nem 1-2 éve vagyunk együtt. Nőként a mai napig hetente váltogathatnám, de én valahogy ennél többnek érzem magamat. Az emberek tényleg nem tudják mi a kitartás és eleve a tartás. Ezért egyre kevesebb a boldog család... Mint más a zokniját ugye... Egyébként nem zavarja a férjemet, mert igazán nincs is mi zavarja. És engem sem. 😉
13/49 anonim válasza:
Beteg világ ez. Különösen #1 aki fiatalon címeres ribi volt.
14/49 anonim válasza:
:DDD na, ezt sem mondta még rám senki. Egészségedre!
15/49 anonim válasza:
Az. Beteg. Nem hinném hogy minőségibb házassága lehet annak, akinek a p...ja alagút. És még van aki ezt le meri írni tényként. Szerintem meg az ilyen mentalitású ember nem változik. Sőt, előbb félre is megy. Aki tudja hogy őt ki kell érdemelni, az nem fog egy hét ismeretség után ágyba bújni. Ja, és a férjem és így gondolja. Férfi létére van tartása, nem is kellett volna olyan, akinek előttem ezer volt. Legalább ne hirdetnék hogy ez a normális... Egy jó házasságot kell fenntartani és bxhatsz annyit, mint égen a csillag, változatosan. Nem kell a "kiéléshez" húsz pasi. Csak egy jó.
16/49 anonim válasza:
Aki kevés partneresre vágyik, az azt mondja a sok partneresre hogy ribi...
Aki sok partnerrel volt (nő) azt mondja a kevés partneresre, hogy biztos nem élte ki magát, sötét középkor, stb...
17/49 anonim válasza:
Ez igaz, de hát aki fűvel-fával lefekszik, azt ribinek hívják, nem? Aki 10-20 partner után ezen kiakad, azt nem értem...
18/49 anonim válasza:
Tudod, hogy van ez manapság - nem ribi csak “megvalósítja önmagát“ meg ilyenek.
19/49 anonim válasza:
Nem azt hivjak ribinek aki sok emberrel lefekszik. Hanem azt aki megcsalja a sracokat, hazudozik, stb. A ketto nem feltetlenul jar egyutt. Nekem osszesen ket szexualis kapcsolatom volt, mindkettoben hamar lefekudtunk egymassal, es mindkettobol hosszu komoly kapcsolat lett, de leszarom ki hany emberrel fekszik le. Egy kapcsolat nem ettol lesz rosszabb vagy jobb, lol. Szanalom ha valaki jobbnak gondolja magat azert, mert keves emberrel fekudt le.
20/49 anonim válasza:
19:
Szóval ha valaki dug évi 10 emberrel (mondjuk 18-28 évesen 100 emberrel), de mindig egyszerre csak eggyel van és "nem csal meg senkivel senkit", az nem számít ribinek? :DDD
A promiszkuitás nem csak a megcsalási hajlandóságban mutatkozik meg, hanem úgy általában a partnerek számában is :D
"Szeptember van és eddig idén 6 férfival dugtam. Amúgy nem vagyok ribi." - Oké....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!