Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavar ha a barátnőtöknek/feleségeteknek kicsi a melle? Elmondanátok neki ha zavarna?
Nem mondanám el, csak ha vérig akarnám sérteni szándékos rosszindulattal. Tehát nem mondanám el.
Ez olyan, mintha a feleséged közli, hogy kicsi a fütyid és nagy a füled. Te most mit szólnál erre?
Vagy békélj meg vele, vagy szakíts. Ezt nem lehet megbeszélni.
Ha pedig igazából azt akartad kérdezni, hogy megpendíts-e neki egy mellnagyobbító műtétet. Akkor azt mondanám, hogy ne tedd....
Nem zavarna, es nem is mondanam.
Imadom a kis melleket ^^
Sokaknak jól áll a kis mell.
Ha nem igazán tetszik a melle (amit azért nem könnyű elképzelni), azt magamtól nem tenném szóvá, úgysem tud vele mit csinálni.
Itt inkább az a kérdés, mit válaszolnék, ha direktbe rákérdez, mi a véleményem a melleiről, szépnek tartom-e, stb.
Nem zavar, am is fenék párti vagyok abból meg elég jó és azt tudja is :P de attól még a mellével is szoktam játszani :) puszilgatni simogatni meg ugye izgatni...
Én őszinte vagyok vele, ha zavar valami elmondom, persze nem bunkón a fejéhez vágom...persze van amit kérdés nélkül nem mondok, talán ez is olyan lenne...de nem tudom milyen lenne ha zavarna, nem tudom elképzelni mi lenne vele a probléma...szóval nem tudom elmondanám e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!