Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak a ti barátnőtöknek, feleségeteknek előttetek mennyi kapcsolata volt? Ha sok nem zavart?
"Szeptember van és eddig idén 6 férfival dugtam. Amúgy nem vagyok ribi." - Oké....
#21 És ezek után megdugtad? Csak mert akkor te sem vagy különb...
22:
Ez egy kitalált, idézett példa volt :D
Nem történt ilyen a valóságban.
Csak azt mondom, hogy ilyeneken szoktam röhögni, amikor pl emberek ilyeneket mondanak magukról.
Azért kíváncsi lennék arra a statisztikára, ami kimutatja, hogy az, akinek kevesebb partnere volt hűségesebb a házasságában, mint az, akinek több. :D úgy állítjátok, mint tényt. Én fordítva gondolom. Aki többet tapasztalt, tudja, hogy milyen és nem vágyik rá. Akinek fogalma sincs róla, hogy milyen mással, az negyven évesen fel fogja tenni magának a kérdést, hogy ennyi volt? Sosem fogom megtudni? stb. Ez több problémát szül, mint a tapasztalat. Ez is egyfajta gondolatmenet.
Amúgy nevetségesnek tartom, hogy a partnerek száma alapján lesz egy ember értékesebb vagy kevésbé értékes, mint a másik. Ha valami, akkor ez az, ami szánalmas.
De aki meg havonta cserélt az 40 évesen is így fogja megoldano a problémákat... Nem kitünö a a szex, eh inkább cserélek, mert anno a Béci jobban nyalt...
egy se volt neki. ha lett volna több is, az se zavar. nyilván 18 évesen ha már volt neki 10, az kissé zavaró lehet.
5 éve vagyunk együtt, komoly kapcsolat. 25 vagyok.
25:
Létezik erről statisztika és mindenképpen megkeresem majd neked. Csak egy példa, amire emlékszem:
A nőknél akik szűzen mennek férjhez, 20% a válási statisztika.
A nőknél, akik úgy mennek férjhez hogy már volt a férjük előtt legalább 10 partnerük, 80% a válási statisztika.
Persze, hogy igen. Azért vàlnak akkor már sokan, mert hiába jo a ferje sosem lehet ELÈG jó. Mert az exei közt volt “Nyelves Norbi“ az orálkirály, Abdul a maga csupán 22 centis farkával, multiorgazmus Mihály és Szadista Szabolcs is.
Mert random okokra is akár azonnal megtenni tényleg a "felvilágosodás" magasiskolája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!