Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak, akik néha fent vannak facebookon! Mennyire rossz nézni, hogy a veletek egykorú ismerős férfiak és nők nagy része ilyenkor házasodó, babaváró képeket tölt fel, i meg egyedül vagytok? Jobb így vagy néha rossz?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 22:06
11/16 anonim válasza:
Megvan-e írva valahol, hogy mindenkinek házasodni kell és gyereket nemzeni? Nem.
13/16 anonim válasza:
Nem a "nagy részük"- de mindenki azzal áll a világ elé, ami éppen foglalkoztatja.
Mivel ismerősök, barátok, haverok... rossz érzést semmiképpen nem vált ki.
14/16 anonim válasza:
az eddigi válaszolók mind önámÍtóak. sajnálom, ugyanakkor megértem őket.
15/16 anonim válasza:
egyszer igy, egyszer úgy...
valamikor rossz h nekem nincs gyerekem, de ez van, ezen csakis én tehetek, pár rossz döntés megozta a gyümölcsét.
emigy örülök, hogy másnak jól menn, monden jót is kivánok nekik.
16/16 anonim válasza:
1-essel egyetértek, bár egy kölyökre én is vágyok. csak mondjuk nekem melegként más a dolog, de én i úgy vagyok ezzel h isten ments a párkapcsolattól és forever alone-hívő vagyok.
de névházasságot majd akarok én is, mert na azért az a kiskölyök nagyon hiányzik ... íg a testvérem kiskölyke viselkedik úgy velem kb mintha az enyém lenne, de jobb lenne egy tényleges saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!