Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a suttyó emberek kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a suttyó emberek kellenek nektek lányok? Ha nem is teljesen, de muszáj hogy legyen bennem egy kis sutyerákosság hogy elfogadjatok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 16:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%

"Jön az étlap, suttyónak tartott megjegyzi, mit ennék, és ha valamilyen kaját nem ismerek, megkéri a pincért, magyarázza el, mi az.

Csendes-aranyos elvárja, hogy ezt én kérdezzem meg a pincértől, én rendeljek magamnak"

Azért az kemény,hogy egy sráctól várod el,hogyha te valamit nem tudsz,azt megkérdezze helyetted,meghogy rossz pontnak tartod azt,hogy hagyta,hogy magadnak rendelj kaját. :D Csak tudnám,hol van ilyenkor,az egyenjogúság :D

Amúgy kaptatok másik asztalt vagy csak ment a műbalhé mert a királykisasszony nem ült jó helyen? :D

Te nem hiszem,hogy egyenlő társat kerestél,csak egy menőcsávót,aki lesi minden kívánságodat és fényesre nyalja a sejhajod.

2016. szept. 14. 21:10
 22/27 anonim ***** válasza:
20%
Nem kemény egy csöppet sem. Igazi férfi nem engedi, hogy a nő a pincérrel tárgyaljon. Az a férfi dolga, hogy ilyen esetben intézkedjen. Persze a pasik 90 százaléka annyira balfék, hogy nem képes erre, de a jobbak így csinálják, és ez igen imponáló.
2016. szept. 14. 22:25
 23/27 anonim ***** válasza:
16%
Kaptunk másik asztalt, ha nem kaptunk, akkor kerestünk másik helyet. Ha valaki nem balfsssz, annak adnak másik asztalt, csak a balfssszokat próbálják meg leültetni a vacak helyekre, hátha jó lesz nekik az is. Nem hinném, hogy királykiasszonykodás lenne, ha jobb asztalt szeretnél. Elég drágák ezek a helyek, és nem adnak diszkontot az árból csak mert rossz helyen ülsz. Szóval érdemes válogatni, ha van miből.
2016. szept. 14. 22:28
 24/27 anonim ***** válasza:
77%
#20: Jóóóóóó nagy baromság, amit te írtál, te görcs.
2016. szept. 14. 22:30
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

ti: Egy nő legyen szubmisszív, és engedelmes. F...sz televan a sok mai nagyszájú ribivel, akik olyan nagyra vannak magukkal...

nők: Ok, de akkor már legyetek ti dominánsak, és legyen tökötök kiállni értünk.

ti:.........uhh.............

ti: A NŐKNEK CSAK A SUTTYÓK KELLENEK MIÉRT MINDIG A HOZZÁNK HASONLÓ TÖKÉLETES FÉRFIAK VANNAK A SAROKBA VÁGVA??

nők: Ne legyetek suttyók, csak annyi kell, hogy ne legyetek nyámnyila anyámasszony katonái sem.

ti: Nem értem, hogy hogy lehet az, hogy a nőknek kizárólag a beteg, erőszakos, agresszív, szívtelen izompacsirták jönnek be, miközben megkaphatnának engem is. Egyszerűen nem értem. :(

2016. szept. 14. 23:48
 26/27 anonim ***** válasza:
70%

21-es vagyok,ez tegnap lemaradt.

"Suttyó nem engedi, hogy elővegyem a pénztárcám a vacsora végén, majd meghívsz magadhoz úgyis alapon"

Ezzel kb. jelzed a srácnak,hogy egy drágább vacsora elég volt és innentől kezdve rajta áll a dolog,hogy:

1.Megdug egyszer és utána otthagy,majd jön a minden pasi szemét duma brühühühü

2.Dugópajtia leszel hónapokig majd lepattint mikor jön egy komoly csaj,meg ugyanaz a vége mint az első alkalommal

3.Komolyat akar de ennek a legkevesebb az esélye

"Suttyó, ha rossz a kaja, visszaviteti, csendes-aranyos csak sajnálkozik, hogy jajj, de kár stb."

Ez meg no komment....

Ez az igazi suttyóság mikor valaki rendel egy tál ételt,beleeszik öt kanállal és visszaküldi,hogy szar.

Majd veri a mellkasát,hogy hogy képzelik,hogy ezt ő kifogja fizetni.Az ilyen ember a saját anyját eladná 10.000 FT-ért.Vicc :D de úgy látom bejött

Ez jut eszembe a drága barátodról.

https://www.youtube.com/watch?v=2GKnShe-JlI

2016. szept. 15. 11:12
 27/27 anonim ***** válasza:

" Én életemben nem voltam a csendes, visszahúzódó kategória. Úgyhogy ezt gondold át mégegyszer. "

" Én sem, kifejezetten nagy a pofám, beszédes és temperamentumos is vagyok. :)"

Átgondoltam mégegyszer és arra a következtetésre jutottam, hogy nem élnék olyan kapcsolatban ahol a nő hordja a nadrágszíjat és ő irányít.

# 5-oös voltam.

2016. szept. 15. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!