Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a suttyó emberek kellenek nektek lányok? Ha nem is teljesen, de muszáj hogy legyen bennem egy kis sutyerákosság hogy elfogadjatok?
"Jön az étlap, suttyónak tartott megjegyzi, mit ennék, és ha valamilyen kaját nem ismerek, megkéri a pincért, magyarázza el, mi az.
Csendes-aranyos elvárja, hogy ezt én kérdezzem meg a pincértől, én rendeljek magamnak"
Azért az kemény,hogy egy sráctól várod el,hogyha te valamit nem tudsz,azt megkérdezze helyetted,meghogy rossz pontnak tartod azt,hogy hagyta,hogy magadnak rendelj kaját. :D Csak tudnám,hol van ilyenkor,az egyenjogúság :D
Amúgy kaptatok másik asztalt vagy csak ment a műbalhé mert a királykisasszony nem ült jó helyen? :D
Te nem hiszem,hogy egyenlő társat kerestél,csak egy menőcsávót,aki lesi minden kívánságodat és fényesre nyalja a sejhajod.
ti: Egy nő legyen szubmisszív, és engedelmes. F...sz televan a sok mai nagyszájú ribivel, akik olyan nagyra vannak magukkal...
nők: Ok, de akkor már legyetek ti dominánsak, és legyen tökötök kiállni értünk.
ti:.........uhh.............
ti: A NŐKNEK CSAK A SUTTYÓK KELLENEK MIÉRT MINDIG A HOZZÁNK HASONLÓ TÖKÉLETES FÉRFIAK VANNAK A SAROKBA VÁGVA??
nők: Ne legyetek suttyók, csak annyi kell, hogy ne legyetek nyámnyila anyámasszony katonái sem.
ti: Nem értem, hogy hogy lehet az, hogy a nőknek kizárólag a beteg, erőszakos, agresszív, szívtelen izompacsirták jönnek be, miközben megkaphatnának engem is. Egyszerűen nem értem. :(
21-es vagyok,ez tegnap lemaradt.
"Suttyó nem engedi, hogy elővegyem a pénztárcám a vacsora végén, majd meghívsz magadhoz úgyis alapon"
Ezzel kb. jelzed a srácnak,hogy egy drágább vacsora elég volt és innentől kezdve rajta áll a dolog,hogy:
1.Megdug egyszer és utána otthagy,majd jön a minden pasi szemét duma brühühühü
2.Dugópajtia leszel hónapokig majd lepattint mikor jön egy komoly csaj,meg ugyanaz a vége mint az első alkalommal
3.Komolyat akar de ennek a legkevesebb az esélye
"Suttyó, ha rossz a kaja, visszaviteti, csendes-aranyos csak sajnálkozik, hogy jajj, de kár stb."
Ez meg no komment....
Ez az igazi suttyóság mikor valaki rendel egy tál ételt,beleeszik öt kanállal és visszaküldi,hogy szar.
Majd veri a mellkasát,hogy hogy képzelik,hogy ezt ő kifogja fizetni.Az ilyen ember a saját anyját eladná 10.000 FT-ért.Vicc :D de úgy látom bejött
Ez jut eszembe a drága barátodról.
" Én életemben nem voltam a csendes, visszahúzódó kategória. Úgyhogy ezt gondold át mégegyszer. "
" Én sem, kifejezetten nagy a pofám, beszédes és temperamentumos is vagyok. :)"
Átgondoltam mégegyszer és arra a következtetésre jutottam, hogy nem élnék olyan kapcsolatban ahol a nő hordja a nadrágszíjat és ő irányít.
# 5-oös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!