Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire mondják, hogy suttyó?
A magasságáról meg a szeme színéről nem tehet az ember, a többi külsőség rajta múlik. Ha csak távolról végigmérünk egy idegent, az már a belsőjéről is sok mindent elárult...
A "suttyót" én a következőre használom: végtelenül buta, primitív, és ahelyett, hogy inkább elbújna, még elöl is van a hülyeségével. Mi több kellemetlenséget és kárt okoz a környezetének, és ez egy csöppet sem zavarja.
Ez inkább viselkedésben nyílvánul meg :)
Pl ha köpsz egy slejmeset az utcán és véletlen eltalálsz valakit(nem veszi észre),aztán a reakciód a nevetés lesz na az már suttyóság!
Vagy a másik példa : Két haver közösen vesz egy pakk fűvet..az egyik valahogy úgy csinálja,hogy neki több jusson,majd másnap ezen nevetnek a többi baráttal.Na ez szintén az,suttyó dolog.
Remélem jó példákat hoztam fel és tudtam érzékeltetni 😠😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!