Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy 30 év alatt több a férfi, mint a nő, amikor én nem ezt tapasztalom?
Ja, persze, csalnak...
Mert ok, hogy esetleg leszólnak fentről, hogy gyerekek, manipuláljátok a gazdasági növekedés, foglalkoztatottság, infláció, vagy más olyan adatokat, amelyek az aktuális hatalomnak jól jöhet, mint propaganda. De hogy a nemek arányát a korfában kinek állna érdekében? Ráadásul mindezt úgy, hogy jó sok ország statisztikai hivatalában pont ugyanezt kellene manipulálni. Amikor a saját tapasztalatod ellentmond egy országos statisztikának, elsőre annnak kellene beugrania, hogy a mintád kicsi, és nem reprezentatív. Másodszorra annak, hogy egyáltalán nem számoltad, csak szubjektív benyomásod. Tudod, mikor lakást újíttattunk fel, én sokkal több olyan cég telephelyét, irodáját vettem észre az utcán, mint mikor nem érdekelt a téma.
Én is mindenhol jóval több nőt látok. Utcán, villamoson, buliban, egyetemen....
Az én családomban is több a nő, mint a férfi.
L21
Az én családomban, rokonságomban meg több a fiatal férfi. A munkahelyemen a csapatban 5 huszonéves férfi és egy huszonéves nő vvan (meg egy 40 éves férfi, de hát ő már nem ez a korosztály). A sportot amit űzök, nem kimondottan férfias sportág, kétszer annyi férfi űzi, mint nő.
Na, akkor ez alapján vonjak le ugyanilyen buta következtetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!