Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom ezt?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a nők sokat panaszkodnak, hogy a férfiak milyen rosszul bánnak velük, ehhez képest, eddig a barátnőim egytől egyig megjegyezték, hogy férfi létemre túl odafigyelő, figyelmes, és kedves vagyok... :D most ahhoz, hogy valakit "kemény" férfinak nézzenek a nők ahhoz tényleg az kell, hogy ne vegyük őket semmi, beszéljünk velük tiszteletlenül? Hogy van ez?2012. aug. 6. 17:33
1/5 anonim válasza:
elég nehéz eltalálni, de a figyelmesség és a kedvesség sose hátrány:) legyél odaadó de közbe maradj férfi!
2/5 anonim válasza:
Ez van akinek a vérében van... akinek nem, annak baromi nehéz eltalálni, hogy most akkor mi a férfias, meg mi a bunkó? Gondolom aki nagyon jóképű, annak bármit elnéznek. Ő lehet egy szemét állat, akkor is lesz nője. Aki meg átlagos, azzal meg ha túl kedves az a baj, ha nem figyelmes akkor meg az a baj... Idegesítő. Mi férfiak nem vagyunk ilyen komplikáltak.
Én azt vettem észre, hogy aki egy bunkó állat társaságba, és egy lánynak meg teszi a szépet kettesbe, meg lehazudja a csillagos eget is, az a legnyerőbb. Mert akkor megvan a kontraszt. A lány azt hiszi, hogy csak vele ilyen kedves stb. Persze a kedves az nem totál benyalás, mindig meg kell tartani azért azt, hogy te nem függesz tőle... de ha ügyes vagy, akkor kajálni fogja.
3/5 anonim válasza:
Teljesen igaza van a 2.ik válaszolónak! Lényegtelen hogy te kedves, figyelmes vagy ha nem vagy elég jóképü vagy nincs elég pénzed. Persze vannak kivételek
4/5 A kérdező kommentje:
Értem :) köszönöm a válaszokat, ezentúl egy kamu ferrari kulcsot az újjamon pörgetve leszek bunkó :DDD
2012. aug. 6. 20:20
5/5 anonim válasza:
Sok lany szerintem nem tudja, hogy mi a jo, mi kell neki. Ennek az is lehet az oka, ha valaki ezt latta pl a csaladban, a barati korben. Sajnos sok a rossz pelda a csaladokban. Biztos talalsz egy normalis lanyt, azert kell letezniuk valahol. Lehet nem a legfeltunobb miniszoknyas csajokra kene hajtanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!