Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az a szó egy férfinak, hogy szeretet, szerelem? Egyáltalán jelent ez számukra valamit, mert én úgy tapasztalom, hogy csak üres szavak, tartalom nélkül.
Már megint mindenki csak általánosít!!!
Lehetséges, hogy az a férfi, aki veled rideg volt, az mással egy szenvedélyes, szerelmes férfi. Egy férfit el kell varázsolni, tűzbe kell hozni. Fantasztikus mire képes egy szerelmes férfi, szerintem több őrültségre képes, mint egy nő. A párom egyszerűen minden megtesz értem, és ő tanított meg a szerelemre.
Petranova
Semmit nem jelent nekik hidd el, én csak tudom!
Csajoznak, isznak, csecsemőket vernek, éjfélkor vért szívnak stb. A férfiak egyszerűen szemetek!!!
Én speciel férfi vagyok, huszonöt éve élek egy rendkívül boldog párkapcsolatban, felneveltünk három gyönyörű gyereket és elég sokat tudnék mesélni szeretetről, szerelemről, mert a párom mellett volt időm megtanulni mi az. Internetről is biztos meg lehet, csak szerintem nehezebb. Remélem változni fog a véleményed, és a kedves első válaszolóé is, csak most kicsit sajnállak benneteket.
Szép napot mindenkinek:))
Semmit nem jelent számukra, ne is foglalkozz velük!
Rengeteg időd felszabadul, lehet talcsizni a barinőkkel, szolizni, telcsizni, miegymás.
Ha meg esetleg mégis kellenének, ott a vibrátor (vibri) meg a spermabank!
Miért nem úgy írod ki a kérdést, hogy csak hasonló gondolkodású nők válaszoljanak, ha mindenkit lepontozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!