Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az a szó egy férfinak, hogy szeretet, szerelem? Egyáltalán jelent ez számukra valamit, mert én úgy tapasztalom, hogy csak üres szavak, tartalom nélkül.

Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Jelenleg énis ezt tapasztalom. Nem hinném hogy a férfiak képesek lennének olyan szintű érzelmekre, egyáltalán szerelemre, mint mi nők. Sajnos :(
2008. okt. 20. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Már megint mindenki csak általánosít!!!

Lehetséges, hogy az a férfi, aki veled rideg volt, az mással egy szenvedélyes, szerelmes férfi. Egy férfit el kell varázsolni, tűzbe kell hozni. Fantasztikus mire képes egy szerelmes férfi, szerintem több őrültségre képes, mint egy nő. A párom egyszerűen minden megtesz értem, és ő tanított meg a szerelemre.

Petranova

2008. okt. 20. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Semmit nem jelent nekik hidd el, én csak tudom!

Csajoznak, isznak, csecsemőket vernek, éjfélkor vért szívnak stb. A férfiak egyszerűen szemetek!!!

Én speciel férfi vagyok, huszonöt éve élek egy rendkívül boldog párkapcsolatban, felneveltünk három gyönyörű gyereket és elég sokat tudnék mesélni szeretetről, szerelemről, mert a párom mellett volt időm megtanulni mi az. Internetről is biztos meg lehet, csak szerintem nehezebb. Remélem változni fog a véleményed, és a kedves első válaszolóé is, csak most kicsit sajnállak benneteket.

Szép napot mindenkinek:))

2008. okt. 20. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy jelent. Az én párom minden mozdulatával bizonyítja, hogy szerelmes belém, és ugyanígy vagyok én is. Lehet csak rossz srácokat fogtál ki. Ne aggódj egyszer te is megtapasztalod milyen az mikor valaki igazán szeret. Előljáróban: a világ legjobb érzése.
2008. okt. 20. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
Találkozik egy szemét pasival és máris mind rohadékok vagyunk... az ilyen menjen el lezbinek, majd rájön, mennyivel rosszabb. :P
2008. okt. 20. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jah, nagy hülyeség ez az általánosítás. Rossz helyeken keresgéltél eddig szerintem.
2008. okt. 20. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
33%

Semmit nem jelent számukra, ne is foglalkozz velük!

Rengeteg időd felszabadul, lehet talcsizni a barinőkkel, szolizni, telcsizni, miegymás.

Ha meg esetleg mégis kellenének, ott a vibrátor (vibri) meg a spermabank!

Miért nem úgy írod ki a kérdést, hogy csak hasonló gondolkodású nők válaszoljanak, ha mindenkit lepontozol?

2008. okt. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!