Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a suttyó emberek kellenek nektek lányok? Ha nem is teljesen, de muszáj hogy legyen bennem egy kis sutyerákosság hogy elfogadjatok?
Én életemben nem voltam a csendes, visszahúzódó kategória. Úgyhogy ezt gondold át mégegyszer.
*4-es voltam
Talán nem azoknál a lányoknál kellene pörögni, akiknek a suttyók jönnek be. Én meg pont ezt látom pepitában, hogy egy csomó pasi egy ilyen divatmaca kis csajsziról, akiről én első látásra látom, hogy egy proli kis hisztis senki, azt hiszik, hogy jaj, de kis takaros, mert nem rakja ki a melleit, de azért hmmmm, de kis csinikeeee... és akkor csodálkoznak, hogy jé, tahó módon küldött el, és miért a suttyó kell neki. Talán mert ő maga is az. Egy normális nőnek nem a tahók kellenek.
Az megint más kérdés, hogy attól, hogy egy nő visszautasít egy kedves srácot, attól még nem a tahókat szereti. Vannak az embernek elvárásai, de nem minden az elvárásoknak megfelelő pasassal fognak szobára menni azonnal... kell a vonzalom is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!