Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a suttyó emberek kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a suttyó emberek kellenek nektek lányok? Ha nem is teljesen, de muszáj hogy legyen bennem egy kis sutyerákosság hogy elfogadjatok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 16:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
57%
Az a helyzet, hogy a rendes férfiak egyszerűen unalmasak a nőknek. Na persze nem hagyományos értelemben, hanem nem elég izgalmas így a párkapcsolat, semmi cirkusz, hiszti, dráma, ajtócsapkodás, stb. Túl kiszámíthatóak, nem kell izgulni, mikor lépnek le egy másik nővel, stb. Persze mindezt egy ideig még élvezik is (végre egy normális srác...), de aztán nem bírják tovább és inkább keresnek egy újabb férfit, aki lekezeli, megcsalja őket.
2016. szept. 14. 17:55
 12/27 anonim ***** válasza:
61%

"Az a helyzet, hogy a rendes férfiak egyszerűen unalmasak a nőknek."

Unalmas a fenét. :) Attól, hogy rendes, még lehet humoros, intelligens, izgalmas.

"nem elég izgalmas így a párkapcsolat, semmi cirkusz, hiszti, dráma, ajtócsapkodás, stb. "

Pont ezeket szeretem elkerülni. Kinek igénye ez mégis? :D Maximum cigóknak, esetleg olaszoknak.

" nem kell izgulni, mikor lépnek le egy másik nővel, stb."

Ha izgulnék ilyesmin, nem is működne a párkapcsolat. A megcsalás legapróbb előszele is undorít. Nem lenne soha többé a párom.

" inkább keresnek egy újabb férfit, aki lekezeli, megcsalja őket."

Keres a hóhér. :)

2016. szept. 14. 18:04
 13/27 anonim ***** válasza:
44%

En nagyszaju, bevallalos ,bar huseges no vagyok es szolid csendes , kedves ,hidegveru es ronda pasival szoktam ellettarsi kapcsolatban lenni. Szeretem, ha figyel ram, a kozeppontbsn lehetek, es megparancsolhatom neki, h szexelunk es nem fozunk. :)

Kitartas, kedves Kerdezo! Meg fog talalni almaid noje! :)

N

2016. szept. 14. 18:14
 14/27 anonim ***** válasza:
32%

"Egy normális nőnek nem a tahók kellenek."

"normális" nők :-)

2016. szept. 14. 18:16
 15/27 anonim ***** válasza:
46%
Attól, hogy veled suttyó, a nőjével még bánhat úgy, mint egy királynővel. A nőknek nem kell suttyó szerintem, rég rossz, hogy ezen gondokozol, amikor csajozni akarsz. Amúgy pont azok szoktak suttyók lenni a csajokkal, akik azt hiszik magukról, hogy nem azok :)
2016. szept. 14. 18:34
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
Ha ilyen csajok kellenek neked, akkor legyél suttyó. Most őszintén kit érdekel...
2016. szept. 14. 18:36
 17/27 anonim ***** válasza:
Eles hatarvonal van a suttyo es a vagany,magabiztos kozott.Ne keverd oket.
2016. szept. 14. 18:58
 18/27 anonim ***** válasza:
46%

Pedig ténylegesen a legnagyobb suttyó,tahók kellenek a nőknek sajnos,ez van a mai világban mindenhol...

Aki meg csendes,huszonéves,tök normális srác,az meg senkinek nem kell,és mondhatnánk hogy jajj hát igen 1-2 ember, de én konkrétan ismerek ilyen srácokból 15-öt biztosan,lehet több is van.Így hirtelen 15 név eszembe jutott róla...

25/F

2016. szept. 14. 20:12
 19/27 anonim ***** válasza:

Mégis mit értetek suttyó alatt? Azt, aki ha más férfiakkal találkozik, magabiztosan, vagányan viselkedik, kiáll az igazáért? Honnan tudjátok, hogy viselkedik, ha nővel van?

Az én pasimat pl. lehet, hogy suttyónak tartják, mert ha bármi történik, nem szarik be, hanem hajlandó konfrontálódni is. Nem verekszik persze, de visszaküldi a rossz ételt a pincérrel, elküldi a részeg hajléktalant, vagy a telesalesest, megmondja, ha valami nem tetszik neki stb. Ezért lehet suttyónka tartani.

Idehaza viszont egy rossz szava nincs hozzám, ha bajom van, ugrik, és segít, támogat mindenben, a mosogatórongy sem esik ki a kezéből.

2016. szept. 14. 20:23
 20/27 anonim ***** válasza:
19%

Ja, és a csendes, aranyos srácokról meg annyit, hogy azok a legnagyobb suttyók viselkedésben.

Elmegyek a férfiak által suttyónak tartottal egy étterembe. Ad a pincér egy béna asztalt (WC mellett, átjáróházban stb.). Suttyónak tartott pasi azonnal szól, hogy ha lehet, máshová ülnénk. Csendes-aranyos nem szól semmit.

Jön az étlap, suttyónak tartott megjegyzi, mit ennék, és ha valamilyen kaját nem ismerek, megkéri a pincért, magyarázza el, mi az.

Csendes-aranyos elvárja, hogy ezt én kérdezzem meg a pincértől, én rendeljek magamnak.

Suttyó, ha rossz a kaja, visszaviteti, csendes-aranyos csak sajnálkozik, hogy jajj, de kár stb.

Suttyó nem engedi, hogy elővegyem a pénztárcám a vacsora végén, majd meghívsz magadhoz úgyis alapon, csendes-aranyos elém tolja a számlát, hogy számoljam ki, mennyi a részem.

Aztán elmesélem a barátnőimnek a randit csendes-aranyossal, és mi a koklúziójuk? Mekkora suttyó...

2016. szept. 14. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!