Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nagyon sok alkoholt iszik. Hogyan vehetném rá, hogy kevesebbet igyon?
2-es vagyok,ez hülyeség én csak szilveszterkor és születésnapomkor iszok,de részeg sose leszek!
Az agysejtjeim többet érnek mint az alkohol!
Sajnos ugyanebben a cipőben jártam én is a volt barátommal. Amint bekerült az egyetemre, folyamatosan csak piáltak a barátaival. Volt, hogy már délután 2(!!) órakor is részeg volt, éjszakánként pedig heti 7 napból 4-et végigbulizott. Én is próbáltam beszélni a fejével, próbáltam szépen is és csúnyán is, egyik sem hatott. Mindig csak azt hajtogatta, hogy ő most fiatal, most kell kiélnie magát, mert ha már gyerekünk lesz nem teheti ezeket meg. Ekkor 22 éves volt. Fél évig bírtam így mellette, aztán szakítottunk, és örülök, hogy így tettem mert azóta eltelt egy év és ugyanolyan gyerekes és iszákos mint korábban volt.
21L
Hagyd el.
Az alkoholizmus hungarikum valóban...de mint a legtöbb hungarikum ez is jó nagy szégyen.
Adj ultimátumot: vagy a pia vagy te. Kiderül szeret-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!