Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a külsejükre fogják a sikertelenségüket, azok nem gondolkoznak el azon hogy talán a kisugárzással lehet a baj, ugyanis Nick Vujicicnak is szép felesége van?
Ja majd el felejtettem, hogy itt nem divat konstruktívan céltudatosan pozitívan gondolkodni. Azt lepontozzák, pedig mindig volt és mindig is lesz rá példa ilyen emberekre akik messze hátrányból indulnak az életben és csúcsra kerültek.
Van olyan professzor a Yale egyetemen aki Afrikában született szegénységben szülei teljesen analfabéták voltak, teljesen egyedül küzdötte fel magát ideáig. Vagy az iráni születésű sziámi ikrek akik jogot végeztek, ők sajnos meghaltak a szeparációs műtét alatt. Egy nő aki egész életében vastüdőben élt több diplomát szerzett vagy mind közül a leghìresebb Stephen Hawking, mind azt bizonyítják hogy a kitartás és a lelki erő mire képes.
Amúgy tényleg sokakat a kisugárzás,sőt, személyiség vág tönkre,nem a külső.Annyi rossz indulatú ember van Magyarországon,persze mindkét nem képviselői közt,hogy az eszméletlen.Még anno a Zimbardo is elképedt,aki még rosszabb körülmények közül is jött,mint a legtöbb magyar.Pedig addigra már megtapasztalt egy s mást a szakmájában.
OFF:
Mondom ezt úgy,hogy lassan egy hónapja élek egy másik országban-az Erasmusnak hála- és teljesen mást látok az utcán,akár a túristával,akár a helyivel szemben,mint otthon.Zongorázni lehet emberileg a különbséget.Lehet tippelni,hogy hol.
Azt veszel észre amit akarsz. Abban a házban ahol laktam egy csúnya púpos ember élt a feleségével és két lányával. Ő volt a legnépszerűbb ember a környékünkön, mert alkotótáborokat szervezett a gyerekeknek és délutánonként filmeket vetített ingyen az iskolánkban még a 90'-es években. Ez akkor nagy szó volt, mert új filmeket a magyaron nem láthattunk.
A jelen: A boltosunk mankóval jár egy vézna alacsony ember 4 gyereke van, jobban keres most mint mi, pedig a nulláról kezdte. El sem tudod képzelni mi, hogy valaki a tartalmat nézi csak a kinézetet? Ne magadból indulj ki.
A facen fenn van "Mosolyka" kerekesszékes lány, ajánlom figyelmedbe. Ja neki is van párja.
Egyébként a mozgáskorlátozottak és enyhén fogyatékkal élők is ismerkednek egymás között, nincs ebben semmi hihetetlen.
"El sem tudod képzelni mi, hogy valaki a tartalmat nézi csak a kinézetet? Ne magadból indulj ki."
Én el tudom képzelni, csak sajnos az eddigi tapasztalataim alapján a most huszonéves lányok 90%-a telibeszarja a "tartalmat" meg hogy ki milyen ember. Én ebből indultam ki, nem magamból.
Egyébként ez a két példa már sokkal jobb, ezzel kellett volna kezdeni.
(Amúgy meg igazából nem is nekem szólt a kérdés, mivel én soha nem fogtam semmit a külsőmre, én nem ezért vagyok egyedül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!